Akik megcsalták a párjukat de mégis együtt maradtak, engedték hogy visszacsalja a megcsalt fél? (többi lent)
Szóval,engem megcsalt a menyasszonyom,de együtt maradtunk még is,nem szakítottam.
De a múltkor megismerkedtem egy lánnyal, nem történt semmi, de menyasszonyom olyan féltékeny volt rá.
Nem engedi hogy találkozzak vele.
A kérdésem az lenne,hogy amikor engem megcsalt az neki szabad volt, nekem meg nem szabad még beszélgetni sem egy nővel?
Ha le szeretnék feküdni azzal a másik lánnyal,akkor sem szabadna beleszólnia mert az már milyen lenne, hogy neki szabad nekem meg nem.
Ti hogyan látjátok ezt?Milyen jogon mondatja azt,hogy nem csalhatom meg amikor ő megtette!?
Azt ne írjátok hogy számítsak, rengeteg közös dolog köt minket össze ami miatt nem lehetséges a szakítás egyenlőre.
Nem megcsalni akarom csak a logikára lennék kíváncsi,hogy mi alapján engedte ezt meg magának, nekem meg nem engedné.
Pedig ha oda vissza alapon nézem,akkor nekem is jogom van hozzá.
f29
Ha már erről szól egy kapcsolat, mi a fenének kell együtt maradni? Ez borzasztó gyerekes. Kívülállóként nem tudhatom, hogy és mint, milyen okokból történt a megcsalás és milyen okból a megbocsátás, de ha együtt maradtok épp azon kellene dolgozni, hogy ne forduljon elő több ilyen eset a kapcsolatban.
Ha meg nem tudsz rajta túl lépni rajta, ami szintén érthető, akkor a szakítás az értelmes döntés.
Ne haragudj, te már csak nyúzod, kínlódtatod ezt a kapcsolatot. Mi értelme van ennek?
Szia Kérdező! Nekem 3 hete lett vége egy hasonló kapcsolatomnak. Sajnos, nem én szakítottam, hanem ő, amikor az új csajjal elcsattant az első csók, mert nem akart engem megcsalni. Ja, jó.. Köszi. Mondjuk szerintem a csók is megcsalás, de mindegy. Elméletileg mással nem történt semmi, de az utolsó félévben csak azzal nem kezdett ki, akinek nem volt p.na a lába között... Én sem akartam szakítani, mert a, azt hittem szeretem és b, mert csomó dolog összekötött már minket, mármint ilyen anyagi természetű dolgokra gondolok, hogy albérlet, hitel, közösen vásárolt dolgok és a többi. Köré építettem az egész életemet, csak róla szólt már, sajátom szinte nem is volt. Aztán most, hogy vége lett, úgy érzem magam, mint aki évekig egy medence alján élt és most feljöhetett levegőt venni. Óriási megkönnyebbülés, hogy nincs már velem, nem kell cipelnem őt, mint valami terhet. Mert rájöttem azóta, hogy ő csak teher volt nekem.
Ő bárkivel flörtölhetett, de ha én csak megemlítettem valakit, már bedurcázott és amúgy gyanusítgatott is, hogy biztos a főnökkel is félremegyek meg még ki tudja kikkel hozott össze. Most már vége és sokkal jobban érzem magam. Oké, újra kell kezdenem az életemet, mert végül is 4 évig be voltam zárva egy kalitkába, de jobb ez így.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!