Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik megcsalták a párjukat de...

Akik megcsalták a párjukat de mégis együtt maradtak, engedték hogy visszacsalja a megcsalt fél? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval,engem megcsalt a menyasszonyom,de együtt maradtunk még is,nem szakítottam.

De a múltkor megismerkedtem egy lánnyal, nem történt semmi, de menyasszonyom olyan féltékeny volt rá.

Nem engedi hogy találkozzak vele.

A kérdésem az lenne,hogy amikor engem megcsalt az neki szabad volt, nekem meg nem szabad még beszélgetni sem egy nővel?

Ha le szeretnék feküdni azzal a másik lánnyal,akkor sem szabadna beleszólnia mert az már milyen lenne, hogy neki szabad nekem meg nem.

Ti hogyan látjátok ezt?Milyen jogon mondatja azt,hogy nem csalhatom meg amikor ő megtette!?

Azt ne írjátok hogy számítsak, rengeteg közös dolog köt minket össze ami miatt nem lehetséges a szakítás egyenlőre.

Nem megcsalni akarom csak a logikára lennék kíváncsi,hogy mi alapján engedte ezt meg magának, nekem meg nem engedné.

Pedig ha oda vissza alapon nézem,akkor nekem is jogom van hozzá.

f29

2015. márc. 17. 10:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
90%

Az hogy sokat raktál bele egy dolog! Gondolom boldog akarsz lenni azért. Úgy tűnik nem vagy az! Most akkor még többet raksz bele és még boldogtalanabb leszel???

Fontold meg az ügyvédes tanácsot!

2015. márc. 17. 11:58
 22/35 anonim ***** válasza:
89%

"Szakítani nem olyan egyszerű mert minden féle értelemben összefonódott az életünk.

Közös ház,hitel,munkahely, családi elvárások.... stb. "

Gyerek van? Mert ha nincs, akkor az egesz pusztan szervezesi es jogi kerdes.

Masfel ev alatt a benned levo frusztracionak es duhnek mar jelentosen csokkenni kellett volna. Tapasztalatbol mondom.

Igy akarod elvenni felesegul? Igy akarsz gyereket?

Te nem szereted mar ezt a not, ez minden sorodon atut. Kenyszerhelyzetben erzed magad, de hidd el, inkabb most egy nagy lepes, mint kesobb egy meg nagyobb, vagy pedig egy boldogtalanul leelt elet.

En voltam a te helyedben, nalunk jo vege lett, de tokeletesen megertem, ha valaki ezt nem tudja feldolgozni. Nem is kell, mert nem kotelezo.

A csalad is meg fogja erteni, ha elmondod hogy mi tortent, raadasul azzal sem vadolhatnak hogy nem probalkoztal.

2015. márc. 17. 12:04
 23/35 anonim ***** válasza:
60%
Megbocsajtottal neki nem))akor mit akarsz te neki visszaadni?Ezt el kelfelejtened hogy megbotlot maskulonben ramegy a kapcsolatotok.Neked is van jogod megcsalni ot de ezzel mitfogsz elerni?sajat szemedben akarsz negyobb lenni.
2015. márc. 17. 12:11
 24/35 anonim ***** válasza:
83%
A szavaidból az jön le, hogy azért maradsz a pároddal, mert sok időbe/pénzbe/munkába került felépíteni az életközösséget oda, ahol most tartotok, ezen kívül sok közös emléketek van, megszoktátok egymást. Egy szó sem esik arról, hogy szeretnéd, gyűlölködésről, megalázottságról annál inkább. Ha te tényleg úgy gondolod, szereted, akkor nem tudod, mi a szerelem. Pont ezért szoktak az emberek általában szakítani, ha megcsalják őket, mert a többség csak beleragadna a helyzetbe úgy, ahogyan te. Nem tudsz megbocsátani, különben nem foglalkoztatna a bosszú, és jól írták előttem, eszedbe sem jutna bántani a menyasszonyodat, ha úgy szeretnéd, mint korábban. Egyébként természetesen joga van a menyasszonyodnak "tiltani" a megcsalást, attól, hogy te mellette maradtál, jó eséllyel ő azonnal elhagyna, ha félrelépnél. Érthető reakció is lenne, függetlenül attól, hogy ő botlott először. Amikor kiderült a dolog, te tiszta lapot adtál a párodnak, úgy valószínűleg nem is maradt volna veled, ha azt mondod "persze, folyassuk, de majd egyszer revansot veszek". Kevesen tudják tolerálni az ilyesmit, és ha mégis, 99%-ban elmérgesedik a helyzet (mint nálatok) és végül eljön a gyűlölködés, egymás hibáztatása, szakítás. Ha együtt maradtok, még több idő, pénz és munka fog kárba veszni, amikor nagy balhék közepette mégis elválnak útjaitok. A szakítás ugyanis borítékolható, ha nem te teszed, akkor a párodnak lesz elege az egész életen tartó büntetésből. A te döntésed.
2015. márc. 17. 12:23
 25/35 anonim ***** válasza:
78%

Engem megcsalt anno a barátom, én visszacsaltam egy régi szerelmemmel. Annyit vallottam be neki, hogy csak lekapott, én meg azonnal ellöktem..blablabla. Ja, abban az ágyban feküdtem le vele, amiben ketten aludtunk a párommal.

Egy évig öltük egymást. A megbocsátásomért le kellett mondania a barátairól, a bulikról, mindenről. Le is mondott! De ez sem segített abban, hogy elfelejtsem amit tett. Semmi sem segített. Az exel a szex se. Hetente egyszer hiszti rohamot kaptam, amit vagy rajta éltem ki vagy magamban.

Azóta eltelt 6 év, most azt mondom, tanulságos volt a számomra: én képtelen vagyok ilyet megbocsátani. Ennyi!

Ha te ilyenekre gondolsz, visszacsalás, másik nőkkel "randizgatás". ... Ámítod magad, nem bocsátottál te meg semmit. Vagy tiszta lap vagy a mocskos, sáros, megcsalt. Válassz! De a második csak keserűség. Én a helyedben feladnám.

2015. márc. 17. 12:27
 26/35 anonim ***** válasza:
41%
A csaj nem néz téged semmibe. Én is voltam ilyen helyzetben. Volt ott is minden hitel albi stb. Miért csalt meg? Mert le se sz@rta hogy nekem mi fáj. Persze én még munkába sem mehettem mert ránézek valakire. Mikor Kiderült hogy szinte naponta csalt kivágtam gondolkodás nélkül. Én is azt hittem hogy majd nehéz lesz a papírmunka de nem volt. Minden elrendeződött két hét alatt és végre megszabadultam tőle. Ezt te soha nem fogod neki megbocsátani ő pedig ha alkalma lesz rá újra szétquratja magát. Dobd ki... Vár a boldogság 😊
2015. márc. 17. 12:38
 27/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!!!!

Azt eltaláltátok,hogy boldogtalan vagyok.

Én is gondolkodtam a szakításon de nagyon nehéz.....

Gyerek nincs,de már szeretnék.

2015. márc. 17. 13:07
 28/35 anonim ***** válasza:
87%
Csak ne tőle mert akkor jobb ha megtanulsz kötelet fonni.
2015. márc. 17. 13:14
 29/35 anonim ***** válasza:
90%
Nehéz szakítani de az évek telnek és nem leszel fiatalabb. Az elfecsérelt éveket tölthetnéd boldogan is
2015. márc. 17. 13:16
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

"Én is gondolkodtam a szakításon de nagyon nehéz....."

Boldogtalanul elni a vilagon a legnehezebb.

2015. márc. 17. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!