Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik megcsalták a párjukat de...

Akik megcsalták a párjukat de mégis együtt maradtak, engedték hogy visszacsalja a megcsalt fél? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval,engem megcsalt a menyasszonyom,de együtt maradtunk még is,nem szakítottam.

De a múltkor megismerkedtem egy lánnyal, nem történt semmi, de menyasszonyom olyan féltékeny volt rá.

Nem engedi hogy találkozzak vele.

A kérdésem az lenne,hogy amikor engem megcsalt az neki szabad volt, nekem meg nem szabad még beszélgetni sem egy nővel?

Ha le szeretnék feküdni azzal a másik lánnyal,akkor sem szabadna beleszólnia mert az már milyen lenne, hogy neki szabad nekem meg nem.

Ti hogyan látjátok ezt?Milyen jogon mondatja azt,hogy nem csalhatom meg amikor ő megtette!?

Azt ne írjátok hogy számítsak, rengeteg közös dolog köt minket össze ami miatt nem lehetséges a szakítás egyenlőre.

Nem megcsalni akarom csak a logikára lennék kíváncsi,hogy mi alapján engedte ezt meg magának, nekem meg nem engedné.

Pedig ha oda vissza alapon nézem,akkor nekem is jogom van hozzá.

f29

2015. márc. 17. 10:32
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
76%

"7 év után csalt meg,voltak gondjaink akkoriban."

Lehet azt hitte a kapcsolatotoknak úgyis annyi. Aztán rájött hogy hülye volt!

"Nem bosszúra vágyok,csak ez minden nap a fejemben van hogy megqrták.

És ezt nekem szó nélkül le kell nyelvem. De persze őnagyságát nem lehet ám csak úgy megalázni mint engem."

Te ezen nem léptél túl. Így nem lehet egy kapcsolatban élni. Nem vagyok biztos benne hogy szereted még!

Amúgy meg beszéld meg vele hogy mi szólna ha... (persze csak te tudj róla hogy elméleti síkon van az egész)

De igazából vagy félreteszed a sértettségedet és a megbántottságodat és továbblépsz vagy kiszállsz a kapcsolatból.

Az meg hogy ok nélkül féltékeny egy másik dolog másik lapra tartozik. Ezt is beszéld meg vele! Egyébként lehet belegondolt mekkora fájdalmat okozott neked és ő nem karaja átélni. nincs mit ezen szépíteni védi a lelkét. Talán tedd fel magadban azt a kérdést mi lenne ha fordítva lenne a helyzet! Meg esetleg kérdezd meg tőle is.

Egy biztos egy alapos beszélgetés nélkül nem tudtok/érdemes tovább lépni!

2015. márc. 17. 11:13
 12/35 anonim ***** válasza:
86%
Akkor, amikor vele maradtál, ismét elkötelezted magad. Ha ennyire napi problema még mindig, akkor inkább lépj le.
2015. márc. 17. 11:14
 13/35 anonim ***** válasza:
91%

9.-es vagyok.

Nem kell szó nélkül lenyelned, ott kell hagynod, ha nem tudsz ezen annyira túllépni, hogy nem legyen benned ennyi indulat, most kell lépned. Minden mondatodból süt a düh, nem tudom elképzelni, hogy szereted ezt a nőt azok után, hogy ezt tette.

2015. márc. 17. 11:15
 14/35 anonim ***** válasza:
86%
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Nagy sértettség, ami benned van, nem fogsz a büdös életben túllépni ezen. Ha lesz gyereketek, még rosszabb lesz.
2015. márc. 17. 11:21
 15/35 anonim ***** válasza:
92%

lathatoan nem tudott neki megbocsatani, de asszem o irt mar ki korabban is kerdest errol.

Akkor is azt javasoltam neki hogy szakitson, boldogabb lesz.

2015. márc. 17. 11:22
 16/35 anonim ***** válasza:
68%
Ha szeretnéd ezt a nőt, akkor nem akarnád visszacsalni, nem akarnád hogy átélje azt a fájdalmat amit te. Ha nem tudsz túllépni rajta, nem tudod legyőzni a sértettséged, akkor hiba volt velemaradni.
2015. márc. 17. 11:30
 17/35 anonim ***** válasza:
87%

" ez minden nap a fejemben van hogy megqrták."

Az baj. Amikor az ember valoban tullep egy ilyen sztorin, akkor nem jut az eszebe a dolog minden nap, es ha eszebe is jut, nem okoz negativ erzeseket.

"És ezt nekem szó nélkül le kell nyelvem. "

Nem kell. Miert kene.

Nyugodtan lelephetsz barmikor. Megmondod hogy bocs, azt hittem idovel tulteszem magam rajta, de nem sikerult.

Amugy mennyi ido telt el azota miota megtudtad?

2015. márc. 17. 11:31
 18/35 anonim ***** válasza:
92%

Két lehetőséged van:

1. Vagy TÉNYLEG megbocsátod, túllépsz rajta. Ez esetben nem agyalsz rajta, nem akarsz revansot venni, nem vágod a fejéhez.

2. Nem tudsz túllépni, ebben az esetben viszont szakítani kell, mert nincs jövője a kapcsolatnak.

Jelenleg egy gyerekes, dacos játszmában vagytok, felnőtt, érett kapcsolathoz ez iszonyú rossz alap.

2015. márc. 17. 11:34
 19/35 A kérdező kommentje:

KB másfél éve,hogy tudom.

Ebbe a kapcsolatban rengeteget tettem bele,anyagilag,mentálisan,szorgalommal,cselekedettel.És ezt nem értékelte ezek szerint ha ezt tette.Ő tizedét sem tette bele mint amennyit én.De elvárásai azok vannak.....

Szakítani nem olyan egyszerű mert minden féle értelemben összefonódott az életünk.

Közös ház,hitel,munkahely, családi elvárások.... stb.

Köszönöm a válaszokat!!!!!!

2015. márc. 17. 11:51
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
Én a helyedben kiadnám ügyvédnek a ház és a hitel problémáját, aztán elhúznék külföldre dolgozni, hogy amikor sikerült elintézni, tiszta lappal és tűrhető anyagi lehetőségekkel kezdhessek újra itthon.
2015. márc. 17. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!