Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mégis hogyan kellene...

Ezt mégis hogyan kellene kezelnem? Előléptetnek és a párom azonnal az exét hívja, hogy több gyerektartást fog ezután adni. Nem kellett volna ezt közösen megbeszélnünk?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy a cégnél előléptetnek, ezzel a fizum is magasabb lesz. Örömömben felhívtam a páromat és pár szóban elmeséltem a történteket, hogy együtt örüljünk. Megbeszéltük, hogy délután mindent részletesen elmesélek. Mire hazaértem már azzal fogadott, hogy az exe is örül, hogy több gyt-t fog kapni, mert elég szűkösen jöttek ki az eddigiből (3 gyerek után fizet 50%-ot, ez most kb 40000Ft).

Szóhoz sem jutottam. Nem velem kellett volna ezt előbb megbeszélnie? Én reagálom túl?

2015. márc. 16. 17:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%
Ez nagyon duuurva. Igen, kevés a 40 000 a 3 gyerkőcre, na de basszus...hogy azzal a lendülettel ahogy Te hívtad a jó hírrel ő már hívta is az exet...egyáltalán mit mondott neki? "Figyelj már, jó hírem van, az asszony fizuemelést kapott, első dolga, hogy utalja Neked ezentúl a havi x összeg plusszt"??? Pofám leszakadna a helyében előtted, nem hogy még dicsekszik Neked, hogy ő már beszélt az exével...ne haragudj, de itt van baj...
2015. márc. 16. 19:08
 22/29 anonim ***** válasza:
95%
18 te gyagyás vagy!Apuka ne más farkincájával verje a csallánt.te meg építsd le a párod.ha annyira több gy.tartást akar küldeni menjen el maszekolni ne a te pénzeden játsza a csekovics bárót.Nem reagálod túl,az a tied nem az övé és nem közös mint ahogy a gyerekek sem.Csak az övé.Én még ki is dobnám ha ezt nekem dobta volna be.
2015. márc. 16. 19:10
 23/29 anonim ***** válasza:
21%

Elhiszem hogy rosszul esik, hiszen neked kéne szólnia, mivel ezt a pénzt te fogod megkeresni, te dolgozol majd meg érte.

De viszont az a pár válasz amit itt elolvastam elég szélsőséges, mert azt is elhiszem hogy több pénzt szeretne a gyerekeinek adni, hiszen ő az apjuk, és 40ezer tényleg elég kevés 3 gyerekre. (bár nem tudom a nő mennyit keres) és gondolom mivel nem együtt él a gyerekeivel ezért örülne neki ha több pénze lenne rájuk. Abban viszont 100%ig igazad van hogy szólnia kellett volna neked, és együtt megbeszénni a dolgot...

2015. márc. 16. 19:52
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
"örülne,ha több pénze lenne rájuk" de hát nincs több pénze,a párjának van pénze.
2015. márc. 16. 21:09
 25/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

Megbeszéltétek a dolgot? Történt előre lépés?

2015. márc. 17. 04:13
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a többséggel, vagyis a párod mas fa@ával akarja verni a csalánt, a tieddel.

Kényelmes lenne, ha a 3 gyerekének eltartása a te dolgod lenne, de nem az!

Keress egy olyan pasit, aki nem hagyott 3 gyereket a sza@ban, hogy aztán anyuka nevelje, és az új barátnő fizessen utánuk!

2015. márc. 17. 07:23
 27/29 anonim ***** válasza:
Megbeszéltétek? Mire jutottatok?
2015. márc. 17. 10:40
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem néha az eszem megáll, mik vannak itt a Kárpát-medencében... ha csak a kérdések negyede igaz, akkor nekünk meszeltek.

Szóval a kölyköket a "párod" csinálta, az ő kötelessége kenyeret adni a szájukba. 40 ezer 3 gyerekre valóban lófa...fütty, de akkor a "párod" emberelje meg magát, és keressen többet. A csalán, a pénisz, meg az ütlegelés esete.

Én durvábban kiakadtam volna, ha valaki ilyen szinten fejőstehénnek, meg baleknak néz.

2015. márc. 17. 11:21
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Azért ennek a történetnek csak az egyik oldalát ismerjük. Egyáltalán nem biztos, hogy a feleség fizetését akarja költeni. Lehet, hogy neki is ugyanolyan mértékű a fizetése, vagy épp eddig a feleségé kevesebb volt, most, hogy a feleség is tud többet beletenni, a férj többet tud a sajátjából odaadni.
2016. okt. 8. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!