Ezt mégis hogyan kellene kezelnem? Előléptetnek és a párom azonnal az exét hívja, hogy több gyerektartást fog ezután adni. Nem kellett volna ezt közösen megbeszélnünk?
Kiderült, hogy a cégnél előléptetnek, ezzel a fizum is magasabb lesz. Örömömben felhívtam a páromat és pár szóban elmeséltem a történteket, hogy együtt örüljünk. Megbeszéltük, hogy délután mindent részletesen elmesélek. Mire hazaértem már azzal fogadott, hogy az exe is örül, hogy több gyt-t fog kapni, mert elég szűkösen jöttek ki az eddigiből (3 gyerek után fizet 50%-ot, ez most kb 40000Ft).
Szóhoz sem jutottam. Nem velem kellett volna ezt előbb megbeszélnie? Én reagálom túl?
Elhiszem hogy rosszul esik, hiszen neked kéne szólnia, mivel ezt a pénzt te fogod megkeresni, te dolgozol majd meg érte.
De viszont az a pár válasz amit itt elolvastam elég szélsőséges, mert azt is elhiszem hogy több pénzt szeretne a gyerekeinek adni, hiszen ő az apjuk, és 40ezer tényleg elég kevés 3 gyerekre. (bár nem tudom a nő mennyit keres) és gondolom mivel nem együtt él a gyerekeivel ezért örülne neki ha több pénze lenne rájuk. Abban viszont 100%ig igazad van hogy szólnia kellett volna neked, és együtt megbeszénni a dolgot...
Kedves Kérdező,
Megbeszéltétek a dolgot? Történt előre lépés?
Egyetértek a többséggel, vagyis a párod mas fa@ával akarja verni a csalánt, a tieddel.
Kényelmes lenne, ha a 3 gyerekének eltartása a te dolgod lenne, de nem az!
Keress egy olyan pasit, aki nem hagyott 3 gyereket a sza@ban, hogy aztán anyuka nevelje, és az új barátnő fizessen utánuk!
Hát nekem néha az eszem megáll, mik vannak itt a Kárpát-medencében... ha csak a kérdések negyede igaz, akkor nekünk meszeltek.
Szóval a kölyköket a "párod" csinálta, az ő kötelessége kenyeret adni a szájukba. 40 ezer 3 gyerekre valóban lófa...fütty, de akkor a "párod" emberelje meg magát, és keressen többet. A csalán, a pénisz, meg az ütlegelés esete.
Én durvábban kiakadtam volna, ha valaki ilyen szinten fejőstehénnek, meg baleknak néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!