Ezt mégis hogyan kellene kezelnem? Előléptetnek és a párom azonnal az exét hívja, hogy több gyerektartást fog ezután adni. Nem kellett volna ezt közösen megbeszélnünk?
Kiderült, hogy a cégnél előléptetnek, ezzel a fizum is magasabb lesz. Örömömben felhívtam a páromat és pár szóban elmeséltem a történteket, hogy együtt örüljünk. Megbeszéltük, hogy délután mindent részletesen elmesélek. Mire hazaértem már azzal fogadott, hogy az exe is örül, hogy több gyt-t fog kapni, mert elég szűkösen jöttek ki az eddigiből (3 gyerek után fizet 50%-ot, ez most kb 40000Ft).
Szóhoz sem jutottam. Nem velem kellett volna ezt előbb megbeszélnie? Én reagálom túl?
Először is Gratulálok!
Elöbb veled kelett volna,megbeszélni!
Neked nem kell bele adni a gyerektartásba..Ez csak a párodra tartozik!
Mondd el neki,hogy attól még,hogy előléptetek az nem egyenlő azzal,hogy más gyereke kapja meg a plusz pénzt.
Ha nem ért egyet én elgondolkodnék,hogy valami nem stimmel.
És én biztos nem adnék,ezért ez döbbenet.
Na, én lehet, itt mennék át külön kasszára, de hogy a fizetésemelés részét megtartanám magamnak, az is tuti.
Ugyanis az ÉN fizetésemből nehogy már MÁS gyerekének a költségeit álljam. Egyáltalán ezt hogyan gondolta?!
Nem reagálod túl.
Valóban kevés 3 gyerekre 40 ezer, de ezt nem a te fizetésedből kell finanszírozni, hanem neki kéne jobb munkát keresni.
Nem, nem reagálod túl. Nem hinném, hogy azért dolgozol, hogy a párod exe jobban kijöjjön anyagilag. A gyerekei az ő felelőssége. Miért gazdálkodik a fizetéseddel? Még akkor is, ha közös kasszán vagytok. Hogy van bőr a képén..? Még ha nem hívja az exét, hanem csak megfordul a fejében ez a dolog, akkor sem hiszem, hogy joga lett volna akár felvetni ezt az ötletet neked, hacsak nem magadtól eszedbe jut. De gondolom nem ez lenne az első, ami eszedbe jut azon morfondírozva, mihez kezdj a többivel. (Ami egyáltalán nem biztos, hogy felesleg.)
Biztos, hogy ezzel a férfival akarod tervezni az életedet? Hogy reagáltál egyébként a dologra? Utalni szándékozod az exnek a fizetésedet?
off,de mintha csak a saját sztorim lenne..azzal a különbséggel,hogy a volt barátomnak 2gyereke volt. örököltem egy kisebb összeget.
elkezdte beosztani,hogy új telefon nekem,neki...az exének lóg gyerektartással,akkor azt is megadja..haha
más problémák is voltak,ez csak az utolsó csepp volt a pohárban.
nalunk en nagyon jol keresek a ferjemnek hol jol megy hol sehogy.
A minimumot fizeti az exjenek hiszen az o jovedelme az alap nem a kozos.
biztos rossz leeht az exnek latni hosszu hetvegek kulfoldon stb de hat a valas ezzel jar nem tehet a ferjem rola hogy nem jol keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!