Szerintetek hány óra alvás egészséges? Van konfliktusotok a különbségek miatt?
Figyelt kérdés
A munkaidőnk elég kötetlen, de a férjem rettentő sokat alszik. Kb. éjféltől, ha lehet, 11-ig, általában ez nem megy, de 9-10-ig próbál- Délután is lefekszik "15 percre", amiből gyakran 1-2 óra lesz. A lakás kicsi, és nekem csöndben kéne lennem, de én napközben szinte soha, és reggel sem szeretek 8-nál tovább, ha lehet, akkor sem. 6.30-7.15 között szeretek kelni.
Tény, hogy néha azt gondolom, ha lenne valahol egy külön szoba, tőlem aludjon, míg akar, de sokszor ingerel ez a rettenetesen sok alvás. Ha már tevékenykednék, és még órákig vissza kell fogni magam, az nagyon tud bosszantani.
Nálatok van vita a túl korai/túl kései kelés-fekvés miatt?
2015. márc. 16. 16:44
11/11 anonim válasza:
Hát ebből azért nem zajos egyik sem.Zenét lehet fülcsivel hallgatni,tv-t is lehet fejhallgatóval nézni.Mondjuk én ilyen zajokon simán alszok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!