Munkamegosztás! Hogy vegyem rá a párom?
Hali!
Nagyon jókat röhögtem az előttem szólókon.Én is ebben a helyzetben vagyok.Bár most a pasim éppen mosogat,de szinte semmi mást nem vállal.A mosogatást is fél órás hisztim előzte meg.Próbáltam már én is,hogy nem csinálok meg valamit,hátha észreveszi magától,de semmi.Ha megkérem,akkor dúlva-fúlva megcsinálja,illetve összecsapja,így nem sok köszönet van benne.Én eddig a duzzogás módszerét alkalmaztam,viszonylag sikerrel.De ezt nem javaslom,hosszú távon nálunk sem fog működni.Majd találok ki új cselt.
Emancipáció... Attól még, hogy a nők férfiasabban viselkednek a férfiaknak nem kell nőiesebben. Takarítson az akit zavar, ha engem zavar megcsinálom, de szerintem ez kicsit szemétség, hogy Téged zavar a kosz és ezért a férfit kell baszogatni. A no szex ötlet meg nagyon "jó" tipikus idióta nő hozzáállás... Csak a férfi akar szexelni nem? ha meg nem akarsz dugni, nem izgat fel hagyd ott...
Nő háztartást vezet (dolgozik) férfi pénzt hoz haza (dolgozik). Nem is ez az érdekes hanem ha TÉGED zavar TE csináld meg!!!!
"A no szex ötlet meg nagyon "jó" tipikus idióta nő hozzáállás"
LOL, hoznék magamnak egy prostit és ott dugnám meg előtte! :))))))
Kösz a tippeket. A "ha zavar téged, csinál meg te" hozzáállás vicces, hiszen 2 felnőtt ember közös életteréről van szó. Nyilván, ha lenne 2 gyerekünk, egyik sír, másikat mondjuk szoptatom és csengetnek, nyissam ki én, hisz engem zavar. Ez vicc. A szexmegvonás rossz ötlet, egyrészt nem büntetem, hisz nem gyerek, másrészt ettől nekem is rossz. A "felhozom a k*-vát és előtte b*szomhoz: no comment, csak gratulálni tudok.
Talán a munkabeosztás-táblázat tűnik a legjobbnak, bár nem tudom, mit szólna. :) Mindenesetre várom még a használható tippeket!
20:07-es vagyok
Nehogy táblázatot csinálj! Kifog készülni, ebbe tuti, hogy nem megy bele. Megbeszélni sem kell szerintem semmi, megkéred megcsinálja, ha meg nem akkor tapló!
Semmi bajom a házimunkában segítéssel, csak egy két nőnemű egyed itt olyanokat ír amitől kitört a frász. Ne találj ki olyat, hogy vasaljon pl... Mosogatás szerintem még belefér még a porszívó is, de portörölgetés vagy teregetés... Nem vagyok nő s ezt nem sértésből mondom, hanem mert generációk óta így működött: férfi dolgozik munkahelyen asszony otthon, ennyi... Persze változnak az idők, de én mindenesetre arra törekszem, hogy az asszonynak ne kelljen az igát húznia.
A sír a gyerek, szoptatok, csöngetnek hozzászólás meg "enyhén" túlzás... Gyerekkel foglalkozni egészen más mint mondjuk vasalgatni kis köténykében...
Részemről elgügyögök szívesen a gyerekkel s még segíteni is hajlandó vagyok, de táblázatot nekem ne csináljon senki... A szexmegvonásról meg szó sem lehet, bár a "trükk" ügyes, hogy ha ennyi dolgod van elfáradsz s semmihez sincsen kedved! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!