Hogy vegyem rá? :- (Többi lent.
Én nagyon szeretek színházba, moziba, strandra, gyógyfürdőkbe, vásárolgatni járni, sőt sétálni is imádok. Engem gyerek koromtól minden hétvégén hordtak valahová a szüleim, imádok "csavarogni" a családommal(ez mellett lovagoltam is, tehát mindig zsúfolt hétvégéim voltak).
Mi minden évben külföldön nyaraltunk több hetet, mert a szüleim megengedhették maguknak.
A férjem viszont soha nem volt sehol, mert anyósék inkább a házra költöttek, vagy valami felesleges dologra, minthogy elmenjenek kikapcsolódni.
A párom nincs is hozzászokva az ilyesmikhez, pedig megengedhetnénk magunknak. Én nagyon szeretnék néha(nem minden hétvégén) elmenni esetleg moziba, vagy színházba, vagy valahová, de ő hallani sem akar róla. Kisbabát várok a 4D-re is olyan nehezen tudtam rávenni, pedig imádja a kisfiúnkat már most... Annyira nem szeret sehová sem menni, hogy a 6 házzal lejjebb élő nagymamájához is egyedül járok:( Inkább itthon csinál valamit, vagy tv-t néz, gépezik:(
Én nem szeretek itthon ülni.. 14 hetes terhes voltam, amikor abbahagytam a lovaglást, most már ugye az is "kiesett", és egyre elviselhetetlenebb a számomra..:(
Hogy vegyem rá, hogy néha menjünk el? Akárhányszor szóba hoztam, mindig azt mondta, hogy nincs pénzünk, pedig van, csak egyszerűen nem akar menni és ez a kifogás...
A kapcsolatotok elején sem mentetek együtt sehova?Vagy akkor még nem tűnt fel?:S
Mond el neki győzködd szerintem...Mond el,hogy ez így nem normális,hogy otthon gubbaszt a 4 fal közt...
Szerintem nem érdemes erölködnöd, te el tudsz menni néha egyedül szinházba vagy moziba, a férjed meg hadd legyen nyugodtan otthon. Neki sokkal nagyobb megeröltetés nyüzsögni ha nem olyan a természete.
Gondolom, akkor is ilyen volt, amikor összekerültetek, megváltoztatni nem fogod soha, legfeljebb otthagy idövel, ha sokat zaklatod.
Nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de mikor az ember dolgozik, két gyerekkel szervezi a napját, akkor a lovaglás, meg a fogathajtás huszadrangú kérdés lesz.
Vannak sportcsatornák - hoztok is meg nem is - otthon nézitek együtt a különböző sportokat.
Nekem is dolgoztak a szüleim, én is ott voltam nekik, ráadásul nem is munkahelyük volt, hanem saját cégük, ahol nincs kötött munkaidő, ha menni kellett, mentek mégis volt ilyenekre idejük, mert akarták...
Ez csak akarat kérdése szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!