Miért nem gondolkodtok mielőtt ugrotok?
Az a tapasztalatom, hogy ma már a feleségek minden pitiáner dologért válnak. Nem érzik, nem látják át döntésük súlyát.
Én is így gondolkodtam, meg is bántam.
De azért az én fiatal koromban még nem volt divat azért elválni, mert a férj nem vitt mikulás csomagot Télapóra a feleségének. Igen, szándékosan választottam olyan megtörtént példát, ami már nevetséges.
Én is nagyon buta döntést hoztam a múltban, meg még rajtam kívül sokan mások is.
De senki nem vált azért, mert olvasott egy cikket valamelyik női magazinban, vagy valljuk meg őszintén, azért mert a barátnőm is elvált.
Vajon a mai feleségek közül mennyien gondolnak arra titokban vagy nyíltan, hogy bárcsak visszacsinálhatnák?
Igy jutnak el a parok a valashoz minden esetben gyorsan vagy lassan.
ha ezt meg tudja elozni az egyik fel akkor tartosak lesznek a hazassgok.
ezt a sort kell megelozni
Elvárások- tele vannak az emberek vele
Csalódás-nem teljesult elvarasok pl szulinapi koszonto stb
Fájdalom és harag- a nem teljesulest haragot okoz
Sérelem- faj bant sertve erzem magam amiert nem teljesult az elvarasom ujra es ujra
Keserűség-tartos serelmi allapot minden mindegy lemondo erzesek
Érzéketlenség-napokig nem beszelnek durcaznak mindketten megszunki az intimitas a kozos program esteleg belep a harmadik a kapcsolatba
Válás;;;;;;;
termesetessen a perverz reszeges jatekfuggo kabitos esetek kivetelek
De a perverz ferjet nem ertem hiszen mindenki nemi kapcsolatba lep hazassag elott miert nem derult ki ?
Azert par ev ismerkedes randizas szex stb alatt csak kiderul mi a szexualis viselkedese valakinek.
Ha ez nem igy lenne az egesz ,,kotelezoen egyutt kell elni hazassag elott,, egy nagy baromsag nem?
"Azert par ev ismerkedes randizas szex stb alatt csak kiderul mi a szexualis viselkedese valakinek.
Ha ez nem igy lenne az egesz ,,kotelezoen egyutt kell elni hazassag elott,, egy nagy baromsag nem?"
Nem baromság. Az emberek többsége normális, nem rejteget szadisztikus hajlamokat. Aki rejteget, az pedig nem fogja elrontani a kapcsolatát azzal, hogy túl korán megmutatja a valódi énjét. Majd csak ha már érzelmileg belebonyolódott.
ma 13:32-nek.
Én írtam le , hogy a volt férjem perverz. Nos, hogy miért nem derült ki? Erre könnyű válaszolni. Mert soha egyszer nem mutatta ezt az oldalát. 2 évig jártunk, majd fél évig együtt is éltünk, és ez idő alatt soha egyszer nem ütött meg, vagy nem volt durva a szex. Annyira jól előtudta adni magát, hogy álmomban sem gondoltam, hogy van egy sötét oldala. 3 bátyám van. Mellettük megtanultam vagány lenni, megtanultam azt, hogy miképpen védjem meg magam. Sosem voltam lányként anyuci pici lánya. Bujinkanra jártam, végül is itt ismertem meg a volt férjemet. Amikor megkérte a kezem, igent mondtam, mert úgy éreztem, ő soha nem tudna bántani. 2 hónap házasság után volt az első veszekedésünk valami kis ügy miatt. Nem olyan vita amit nem tudtunk volna megoldani. Mégis a vitát úgy zárta le, hogy lekevert egy hatalmas pofont. Az első reakcióm az volt, hogy rátámadtam, és két ember próbál felülkerekedni a harcművészet által tanult dolgokra. De erősebb volt. Onnantól kezdve szép lassan jöttek elő a dolgai. Már az első pofonnál összecsomagoltam, hogy hazamegyek, vége. De az csak olaj lett volna a tűzre. Szép lassan nemcsak testileg de lelkileg is padlóra küldött. Elérte azt, hogy én aki mindig talpraesett, vagány voltam szégyelljem, hogy megvernek, megaláznak, és engedelmeskedjek. Mesélhetnék miket művelt, de vannak esetek ami még 15 év után is szégyenpírt hoznak az arcomra.
Sajnos későn jöttem rá, hogy egy szadista pszichopata de hálát adtam az égnek, hogy elengedett.
Hidd el, sok ember még X év házasság után sem mutatja meg az igazi arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!