Mit tegyek ilyen helyzetben? Sosem voltam még így, mi a helyes, vagy mi a szokás ilyenkor?
Mi nem tudhatjuk hogy mennyire stabil a kapcsolatotok, csak te.
Én személy szerint akkor költözök össze egy emberrel, ha már el tudom vele képzelni a jövőmet, a családalapítást, stb...
Ha nem lennék benne biztos, akkor én se költenék rá. Ezt neked kell eldöntened.
Figyelj, az egy dolog, hogy ha véletlenül szétmentek akkor esik a pénzed, de gondolj arra is, hogy nála laksz, az ő lakása, nem kér tőled albérletet, így ez a pénz megmarad neked. Ha neki nem lenne lakása és albiban laknátok, akkor már simán elment volna félmilla albérletre.
Mi is így vagyunk,(csak már házasok 5 éve) a lakás az övé. Én simán beleadtam a pénzem, felújjítottunk, vettünk bútorokat, hisz ezeket együtt használjuk. És ígyis örülhetek, hogy nem kell albérletet vagy hitelt fizessek, mint ha nem lenne lakása. Ha netalántán szétmegyünk(istenments), akkor ez van, a közösen fizetett dolgok fedezik az eddigi lakhatásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!