Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyen helyzetben?...

Mit tegyek ilyen helyzetben? Sosem voltam még így, mi a helyes, vagy mi a szokás ilyenkor?

Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 19:34
1 2 3
 21/26 mi a fene ***** válasza:
NEHÉZ KÉRDÉS !Jobban kellene ismerni a helyzetet, hogy tanácsot tudjak adni. Várjatok egy kicsit, és figyelj !Szokásait, anyagi megnyilvánulásait !
2015. ápr. 1. 19:43
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha albiban lennél, legalább 50e Ft-ot fizetnél csak albérleti költségként havonta. Ezzel számolva 10 hónap alatt lelaktad már a fél millió forintot.
2015. ápr. 1. 22:14
 23/26 anonim ***** válasza:

Mi nem tudhatjuk hogy mennyire stabil a kapcsolatotok, csak te.

Én személy szerint akkor költözök össze egy emberrel, ha már el tudom vele képzelni a jövőmet, a családalapítást, stb...

Ha nem lennék benne biztos, akkor én se költenék rá. Ezt neked kell eldöntened.

2015. ápr. 1. 22:33
 24/26 anonim ***** válasza:

Figyelj, az egy dolog, hogy ha véletlenül szétmentek akkor esik a pénzed, de gondolj arra is, hogy nála laksz, az ő lakása, nem kér tőled albérletet, így ez a pénz megmarad neked. Ha neki nem lenne lakása és albiban laknátok, akkor már simán elment volna félmilla albérletre.

Mi is így vagyunk,(csak már házasok 5 éve) a lakás az övé. Én simán beleadtam a pénzem, felújjítottunk, vettünk bútorokat, hisz ezeket együtt használjuk. És ígyis örülhetek, hogy nem kell albérletet vagy hitelt fizessek, mint ha nem lenne lakása. Ha netalántán szétmegyünk(istenments), akkor ez van, a közösen fizetett dolgok fedezik az eddigi lakhatásomat.

2015. ápr. 1. 22:54
 25/26 anonim ***** válasza:
De ami azt illeti, várnék a helyedben még 1 évet, és aztán vágnék bele. 1 évig még simán kibírjátok ffelújjítás nélkül, nálunk is elég ramaty a fürdő, de mindig másra kellett.
2015. ápr. 1. 22:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Nő vagyo,saját lakással! Pofám leszakadna, ha attól akit szeretek albérleti díjat kérnék! Ez komolyan vicc...Viszont nem is várnám el tőle ilyen fiatal kapcsolatban, hogy anyagilag segítsen az én lakásomban felujitani!Azt hiszem ezzel mindent elmondtam...
2015. ápr. 2. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!