Ti tamogatnatok a 40 eves gyereketeket ha rossz anyagi helyzetben vannak es be is vallaltak egy gyereket melle?
Anya 60 eves, en 18 vagyok, batyam 40 van egy 30 eves felesege meg egy2 eves kisfiuk.
A feleseg nagyon lusta. Borzasztoan lusta. Vissza kene mennie dolgozni de nem akar.
Anya mellekest vallalt es mindenuket , de szoszerint MINDENUKET o veszi.
( Minden heten elore megveszi nekik a heti kajat, babonak ruhat jatekot cipot stb..)
Viszont a no meg kovetelozik melle...
A tesom dolgozik..o tulorat is vallal allandoan.. a no meg csak van.
Ti tamogatnatok a gyerekeket ilyen anyagi helyzetben is?
Vagy Ti mit tennetek? :
Hat ha a csaj elmenne dolgozni akkor anyu nem dolgozna tovabb mert miattuk ment el.
Akkor nyudijas lehetne rendesen es lenne ideje a babara.
Neem nem velunk elnek.
Tesom vedi ot es o is fuj anyura sokszor... bar nem ertem okat
micsoda egy rosszindulatu egy tarsasag, LOL :)
en sem hagynam ratok a gyereket. Amugy meg egyetertek az asszonykaval, a gyerek ha nem muszaj ne menjen bolcsibe, a legjobb helye az anyja mellett van.
Az meg anyad dolga hogy ad-e nekik penzt vagy nem, nem a tied.
Igen van munkahelye csak nem akar oda visszamenni es felakar mondani.
Anyunak ezt mondta legalabbis
Ezzel egyet ertek..
Csak az a gond hogy ettol az evtol kezdve kevesebbet fog a csaj kapni.. anyunak meg tobbet kell dolgoznia majd.
Ezert kene vissza mennie dolgozni mert anyu meg ezt anyagilag nem fogja birni.
Nekem is itt a tovabb tanulas stb.. az is egy halom penz es tesomek viszik el azt a penzt ami nekem nagyon jol jonne...
Anyu rakott felre a tovabbtanulasomra penzt meg regebben de hozza kellet ahhoz is nyulni mar eleg sokat..
En dolgoztam diakmunkakent es a fizumat lekellett adnom anyanak mert nem volt eleg..
Miattuk..
Ugyhogy en azert eleg duhos vagyok rajuk...
Dehat mindegy
ebben teljesen igazad van, de ez beszeld meg edesanyaddal. Nyilvan a te erdekeid is fontosak, nem csak az ovek.
A helyes eljaras az hogy edesanyad ugyanannyival tamogatja mindket gyereket.
Te már ezt a kérdést feltetted máskor is. A sógornőd gyesen van, eddig ok. De a tesód társadalmi munkát végez, hogy teljesen anyukádék tartják el őket? Miféle egy férfi az, akinek nem tud megélni a családja, amíg az egy szem gyerekükkel az anyja gyesen van?! Mert ha a tesód dolgozik, akkor azért ha nem is nagy lábon, de meg kellene tudni élniük, még ha kis segítséggel is, de ez, hogy azt állítod minden anyukád vesz nekik, ő vásárol be, vagyis ő tartja el őket, ez nonszensz. Ja, és ha 2 éves a gyerek, és az anyjának van munkahelye, akkor eddig gyedet kapott, ami jóval több mint a gyes.
Nem azért írom, mert kizártnak tartom, hogy visszamenjen dolgozni, de, hogy belőled a rosszindulat beszél, az 1000%!
Egyébként meg az ő döntésük, hogy marad gyesen, vagy visszamegy dolgozni, nektek ebbe nem kellene beleavatkozni, még a segítség sem jogosítja fel rá anyukádat sem, téged meg főleg nem! Segíteni nem kötelező, mondja meg nekik, hogy nem segít tovább, és majd ők megoldják. Mindenesetre én az anyuka helyébe rátok semmiképpen nem bíznám a gyerekemet még 1 órára sem.
Anyudnak nem kellene belefolynia a fiáék családi ügyeibe semmilyen módon. A szülőknek kell megbeszélniük, hogy meddig tudják azt biztosítani, hogy az anya ne dolgozzon és a gyerekkel legyen, hogy mikor adják bölcsődébe, ehhez anyósnak semmi köze. De ahhoz sincs, hogy emellett hogyan oldják meg az anyagiakat. Két felnőtt (jócskán felnőtt) emberről van szó, majd rendezik az ügyet. ha nem tudnak megélni egy fizetés+gyesből, akkor majd megtalálják a módját, hogy miként folytassák az életüket. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy 3 évig otthon lehessen a gyerekével, de ez a kettejük közös döntése kell, hogy legyen.
A világ legnagyobb hülyesége, hogy a nagyi azért dolgozik, hogy őket eltartsa, közben meg a saját gyerekéről nem tud gondoskodni, az meg diákmunkázhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!