Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiam elmondta, amit régóta...

A fiam elmondta, amit régóta gondoltunk. Meleg. Az egyik szemünk sír, a másik nevet. Ti is így lennétek?

Figyelt kérdés

2015. márc. 2. 23:57
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

11 -es vagyok

Linkeljek olyanokat amikben azt sugalják, hogy ha nem vagy más, akkor az mekkora gáz?

Először is, magyar linket nem igen tudnék felmutatni, mert már 8 éve Angliában élek. A húgomtól, az otthon maradt családomtól hallom, hogy ezt sugalják otthon. De itt is ugyanez megy. Ez körülbelül akkor kezdődött, amikor még otthon éltem. Még pedig a valóságsók indulásával. Az első részben mekkora ász volt, hogy benne volt a biszex csaj, aki meg is nyerte. Aztán a másik csatornán ugyanez, és onnantól kezdve be volt biztosítva legalább egy nem heterónak a hely a villában....ezzel kezdődött. Én magam csak azt az egy részt néztem végig-a biszexeset és most direkt nem írom ki a nevét, de azt hiszem mindenki tudja, kiről van szó, aztán már csak családtagok, barátok mondták, hogy kik lettek beszavazva...mert az a hatalmas baromság csak egyszer volt nézhető.

2015. márc. 3. 13:40
 32/38 anonim ***** válasza:
bocs de sztem bisex csaj sose nyert valóságshow-t. Volt egy bisex a VV2-ben talán a Kismocsok (ez volt a neve) de azt asszem a Laci nevű fickó nyerte meg.
2015. márc. 3. 14:05
 33/38 anonim ***** válasza:
Nekem az exem volt meleg.Az anyját meg a lánytestvéreit elnézve nem csodálkozom rajta hogy undorodik a nőktől!!!
2015. ápr. 15. 09:18
 34/38 anonim válasza:
6%
Nem olvasom végig a kommenteket, de biztosan sokan gratulálnak. Erre én csak annyit mondok hogy fujj. FUJJ!! A fiad egy nyomorék b*zi, de te nevetsz rajta. Én nem így lennék ezzel, és szerintem az épeszű emberek úgy nevelik a gyereküket, hogy az még csak eszükbe se jutna hogy ilyen mocskos b*zik legyenek. Egyébként a kommentelővel, aki azt írta, hogy szopás lesz az élete 50%-ban nem értek egyet. Átvitt értelemben nem lesz az, hiszen mostanában a b*ziknak nyalja a seggét mindenki, és akkor azt írja a kedves szülő, hogy örül neki, hogy nem a mai lányokat választja a fia. Aha, jó. Egészségetekre. Szép család. A büszke szülők és a b*zi fiuk. Ügyesek!
2015. jún. 27. 18:01
 35/38 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó tökéletes példa vagy arra, hogy nem való mindenkinek a gyerek!

Ha a te gyereked is meleg lenne, neki is ilyeneket modanál, hogy "retek búza" és társai? Ha igen, akkor büszke lehetsz magadra.

Nem kell elfogadni és örülnöd annak, hogy vannak meleg, de magát a tényt, hogy létezik homoszexualitás, abba igen is bele kell törődni.

Ha a gyerekem bevallaná örülnék neki, hogy ennyire bízik bennem és kiállnék mellette, mert tudom hogy rengeteg gonosz, szemét emberrel fogja megáldani a sors emiatt.

2015. szept. 9. 14:37
 36/38 anonim ***** válasza:
21%

Hát, szerintem nem normális, ha valaki örül annak, ha a fia meleg, több okból is.

1. csak nehézségei lesznek ebből a dologból az életben, én nem örülnék, ha a fiamnak nehezebb lenne az élete egy betegség miatt.

2. nem lesz unokám tőle, pedig szeretnék unokát.

Nyílván el kell fogadni a dolgot, mert nem tehet róla a gyerek. De nem értem, hogy miért lenne kötelező örülni neki. Olyan, mintha örőlnék neki, hogy pl. fél lába van.

2015. nov. 8. 21:11
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem kell neki kötelezően örülni, erről szó nincs. Nyílván mindenki szeretne gyereket, unokát, ez érthető.

De 1.) unoka az nem rajtunk, hanem a gyerekeinken múlik 2.) önző dolog csak azért gyereket vállalni, hogy unokám is legyen majd.

2015. nov. 10. 17:30
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
Azonnal kitenni a lakásból!!!
2018. okt. 2. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!