A fiam elmondta, amit régóta gondoltunk. Meleg. Az egyik szemünk sír, a másik nevet. Ti is így lennétek?
11 -es vagyok
Linkeljek olyanokat amikben azt sugalják, hogy ha nem vagy más, akkor az mekkora gáz?
Először is, magyar linket nem igen tudnék felmutatni, mert már 8 éve Angliában élek. A húgomtól, az otthon maradt családomtól hallom, hogy ezt sugalják otthon. De itt is ugyanez megy. Ez körülbelül akkor kezdődött, amikor még otthon éltem. Még pedig a valóságsók indulásával. Az első részben mekkora ász volt, hogy benne volt a biszex csaj, aki meg is nyerte. Aztán a másik csatornán ugyanez, és onnantól kezdve be volt biztosítva legalább egy nem heterónak a hely a villában....ezzel kezdődött. Én magam csak azt az egy részt néztem végig-a biszexeset és most direkt nem írom ki a nevét, de azt hiszem mindenki tudja, kiről van szó, aztán már csak családtagok, barátok mondták, hogy kik lettek beszavazva...mert az a hatalmas baromság csak egyszer volt nézhető.
Utolsó tökéletes példa vagy arra, hogy nem való mindenkinek a gyerek!
Ha a te gyereked is meleg lenne, neki is ilyeneket modanál, hogy "retek búza" és társai? Ha igen, akkor büszke lehetsz magadra.
Nem kell elfogadni és örülnöd annak, hogy vannak meleg, de magát a tényt, hogy létezik homoszexualitás, abba igen is bele kell törődni.
Ha a gyerekem bevallaná örülnék neki, hogy ennyire bízik bennem és kiállnék mellette, mert tudom hogy rengeteg gonosz, szemét emberrel fogja megáldani a sors emiatt.
Hát, szerintem nem normális, ha valaki örül annak, ha a fia meleg, több okból is.
1. csak nehézségei lesznek ebből a dologból az életben, én nem örülnék, ha a fiamnak nehezebb lenne az élete egy betegség miatt.
2. nem lesz unokám tőle, pedig szeretnék unokát.
Nyílván el kell fogadni a dolgot, mert nem tehet róla a gyerek. De nem értem, hogy miért lenne kötelező örülni neki. Olyan, mintha örőlnék neki, hogy pl. fél lába van.
Nem kell neki kötelezően örülni, erről szó nincs. Nyílván mindenki szeretne gyereket, unokát, ez érthető.
De 1.) unoka az nem rajtunk, hanem a gyerekeinken múlik 2.) önző dolog csak azért gyereket vállalni, hogy unokám is legyen majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!