Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiam elmondta, amit régóta...

A fiam elmondta, amit régóta gondoltunk. Meleg. Az egyik szemünk sír, a másik nevet. Ti is így lennétek?

Figyelt kérdés

2015. márc. 2. 23:57
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
39%

Ugyanezt el lehet mondani a fiúkról is. De ezek a srácok csak nekünk tűnnek nem normálisnak. A mai fiataloknak ők a normálisak. A mi időnkben meg anyáink mondták, hogy nézzétek meg a mai gyerekeket...

Magyarán te egy kicsit örülsz, hogy meleg, mert a mai lányok borzasztóak...no comment.

Az a baj, hogy a média, meg ez a túlnyitottság a gyerekeket összezavarja és azt se tudják, hogy heterók vagy homoszexuálisak e, vagy esetleg biszexek.

Egy tininél meg még az is lehet, hogy csak próbálkozik.

Egyébként régen is voltak homoszexuálisak és biszexek, csak épp nem vonultak a téren félmeztelen vagy különböző feltűnő jelmezekben azt ordibálva, hogy bzi vagyok és még büszke is vagyok rá...engem mindössze ez a része zavar. Hogy ma azt sugalja a média, hogy ha nem vagy homoszexuális, vagy nem próbáltad még, akkor az mekkora gáz már.

Persze hogy sok mindenki undorodik tőlük, hiszen az ember úgy van beprogramozva, hogy nő-férfi egy pár. És legtöbben hányni tudnának, ha meglátnak egy csókolózó homoszexuális párt.

Aki úgy járt, hogy heteró, az örüljön neki, mert normális.---úgy értem alapjáraton így kéne legyen programozva mindenki, már ha csak nem akarjuk, hogy a Föld kihaljon.

Aki meg ettől eltérő, az meg ne feltűnősködjön és akkor nem kötnek belé...mi meg elfogadjuk őket.

Egy csókolózó pár az utcán-legyen akármilyen nemű is (akár egy ilyen, egy olyan), akkor se éppen helyén való. Akár heteró vagy, akár nem, azt tartogasd inkább otthonra. Addig nekem semmi bajom nincs senkivel.

Ha az én gyerekemről derülne ki, hogy homoszexuális, akkor csalódott lennék. Azért is, mert tudom, hogy nehéz neki ezzel élni és valószínű emiatt szenved is..mert fél az elutasítástól, a gúnyolódástól. Megpróbálnám természetesen kezelni a dolgot, elfogadni...habár valószínű arra megkérném, hogy próbálja meg a szobájában tartani az enyelgéseket. Elhozhatná hozzánk a párját meg minden. A férjemet megpróbálnám rávenni, hogy emiatt ne tagadja ki. És tudom, hogy belenyugodna. Remélem el tudnám őt fogadni úgy, ahogy van.

2015. márc. 3. 00:38
 12/38 anonim ***** válasza:
18%
Ma már minden 3. fiatal búza.Jó lesz színésznek.
2015. márc. 3. 01:17
 13/38 anonim ***** válasza:
78%

"Hogy ma azt sugalja a média, hogy ha nem vagy homoszexuális, vagy nem próbáltad még, akkor az mekkora gáz már."

Linkeld ezt be, légyszi.

2015. márc. 3. 01:27
 14/38 anonim ***** válasza:
49%

A mi kisebbik fiunk is meleg. És örülünk neki.

Igen, lehet megdöbbenni.

A nagyobbik révén ugyanis van egy olyan menyünk, akit az ellenségeinknek sem kívánunk.

Ezek az affektáló, nyávogó, magukat mindenkinél különbnek tartó leánykákat ki nem állhatjuk.

Nem is olyan régen ezeket nem hogy feleségül nem vették, de szóba sem álltak velük a normális fiuk. Megmaradtak azoknak, akiknek nem jutott más.

Egyetértek azokkal a fiukkal, akik azt mondják, a mai lányok nagy része arra jó, hogy elvigyék őket egy éjszakára.

Egy kisebb hányaddal lehet kapcsolatot létesíteni.

Aztán a legkisebb részt azok alkotják, akikből igazi feleség lesz.

Valóban elnézve a mai hercegnőket, királylányokat, megérett az emberiség az elkerülhetetlenre.

2015. márc. 3. 07:23
 15/38 anonim ***** válasza:
30%
fogja meg apuci a gyereket vigye el egy örömlanyhoz aztán rájön hogy mekkora csíra. inkább egy hisztis kis tini akinek benő majd a feje lágya, mint hogy ne legyen unokám!!!
2015. márc. 3. 07:43
 16/38 anonim ***** válasza:
72%

"Nézzétek meg a mai lányokat. Nem jobban jár így?" és a 14-es hozzászóló!

Már bocsánat, de kikérem magamnak a rendes, normális nők nevében!

Valaki nem azért lesz homoszexuális mert a mai nők, hanem mert olyan!

Pont ugyanúgy kifoghat a saját neméből egy sz*rszemét embert, aki boldogtalanná teszi!

Vagy tényleg szégyellnem kell már hogy heterok vagyunk és boldog párkapcsolatban élünk? Ja biztos csak kitalálom!

Amúgy a 10-es hozzászóló fejtette ki a legjobban a dolgokat! nem is értem miért lett lepontozva!

A fiatok! Szeretni kell, elfogadni! Megérteni! (és nem a mai nőket/lányokat hibáztatni mert valakin le kell verni a balhét)

2015. márc. 3. 07:45
 17/38 anonim ***** válasza:
26%

jah és lepontoznak minket! no nem baj!

nekem soha semmi bajom nem volt a melegekkel.

De most már lassan tényleg olyan világban élünk hogy szégyellnünk kell hogy heterok vagyunk. (és nem azt írtam hogy normális)

Na lehet pirosozni! Remélem soha senki nem fog adni egy épkézláb tanácsot nektek az életben ezek után!

2015. márc. 3. 07:58
 18/38 anonim ***** válasza:
83%

"Nézzétek meg a mai lányokat. Nem jobban jár így?"

A mai lányok is jobb így, nem te leszel az anyósuk. :-DDD

2015. márc. 3. 08:03
 19/38 anonim ***** válasza:
21%
Én nem nevetnék rajta.A gyerekem nem tagadnám me,de Lajos anyut ide mutatóba sem hozhatna.Ilyen veszély szerencsére nem fenyeget,inkább egy idióta meny,amibe van is részem.Bár egy csontom nem kíván tőle unokát.
2015. márc. 3. 08:11
 20/38 anonim ***** válasza:
77%

Anyósok akik nem jól jöttök ki a menyetekkel:

Tudtátok hogy a meny anyós rossz viszony 20%-kal növeli a házasság esélyeit. ha kijönnétek az 20%-kal csökkentené. ugyanez vő + anyós viszonyban fordítva van.

Mondtam is a páromnak na ha azt vesszük 50-50% hogy együtt maradunk vagy sem +20% édesanyád révén +20% az én anyám révén az 90% !!! Nekünk dolgozik, a kapcsolatunknak és a legjobb hogy nem is tud róla! :D (nem tudom ezt kik mérték fel de nem brit kutatók valahol olvastam)

Mielőtt bárki azt mondaná mekkora p*csa vagyok meg biztos én vagyok a hibás (és inkább lenne meleg a párom) csak megjegyeznék annyit hogy az a nő aki nem hívja fel a saját gyerekét miközben pontosan tudja hogy beteg az a szememben már nem anya! Nyilván könnyebb telekürtölni a falut hogy én milyen rossz vagyok, - mert ő a gyakorira nem tud írogatni -mint beismerni hogy ő nem áll jól a dolgokhoz!

Ennyi!

2015. márc. 3. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!