Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiam elmondta, amit régóta...

A fiam elmondta, amit régóta gondoltunk. Meleg. Az egyik szemünk sír, a másik nevet. Ti is így lennétek?

Figyelt kérdés

2015. márc. 2. 23:57
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
16%
Én azt gondolom, hogy jórészt a szülők a felelősek, ha a gyerekük homokos lesz. Valamit nagyon elrontottak, vagy rossz géneket örökítettek vagy a nevelését szúrták el nagyon. Én ezen szülőként nem igazán tudnék nevetni, ha az én gyerekemről derülne ki ilyen szörnyűség. Borzasztóan szégyellném a dolgot, hiszen nem fog szaporodni és pedig ez lenne az élet értelme.
2015. márc. 3. 08:22
 22/38 anonim válasza:
85%
Ha igazán szereted a fiadat,akkor elfogadod,hogy más.Attól még lehet jó ember,nem értem miért kell leszólni a melegeket.Lehet lepontozni,de megjegyzem,hogy lány vagyok :P
2015. márc. 3. 08:40
 23/38 anonim ***** válasza:
45%

24#-es akkor biztos nem olvastad végig a kommenteket mert itt arról is van szó hogy a mai lányok helyett jobb ha egy pasi meleg!

Egyébként csak úgy megjegyezném a folyton a gyakorin menyüket szidalmazó anyósoknak, hogy ők is menyek (vagy voltak vagy valami)! És nem az lenne a a megoldás hogy a fiúk inkább meleg legyen! Mint írtam kifoghat a saját neméből is szemét embert!

2015. márc. 3. 08:49
 24/38 anonim ***** válasza:
52%
Aki annak örül, hogy a fia meleg lett, annak 78 % ban magának is köze van a dologhoz. De én azt mondom, amíg nem kötelező, addig jó. Viszont együtt mehetnek tüntetni a meleg büszkeség napján.
2015. márc. 3. 11:05
 25/38 anonim ***** válasza:
47%

Ha valaki meleg, az nem viccből, vagy divatból lesz az. Metroszexuális és homoszexuális közt égető különbség van.

Ha valakinek a gyereke tényleg meleg,akkor ideje elgondolkozni azon, hogy az azonos nemű szülővel való viszonyában hol van,vagy hol volt a bökkenő. Egy ember normális esetben nem lesz "más" beállítottságú.

2015. márc. 3. 12:03
 26/38 anonim ***** válasza:
48%

"Aki annak örül, hogy a fia meleg lett, annak 78 % ban magának is köze van a dologhoz."

Nem tudom, te mégis mire alapozod ezt a százalékot, mivel SEMENNYI százalékban nincs ráhatással az ember, kihez vonzódik. Már az anyaméhben eldől, mivel a génjeibe ez van kódolva. Semmiféle életvitellel nem lehet ezen változtatni, mivel nem elhatározás kérdése.

Hogy vannak, akik azt hiszik, gyógyítható, az egy dolog. Ők elmebetegek. És az öngyilkosságba hajszolják azt a szerencsétlent, aki hisz nekik.

2015. márc. 3. 12:20
 27/38 anonim ***** válasza:
18%
Attól, hogy te még nem találkoztál olyan esettel, ahol feltárták volna a homoszexualitás okát valakinél, még nem biztos, hogy nem gyógyítható. Személyes tapasztalatból mondom, hogy de igen, lehet rajta változtatni. Ez nem betegség. Ez egy lelki trauma miatt kialakult dolog. És semmiképp sem elítélendő! A biszexualitásra is ugyanez vonatkozik.
2015. márc. 3. 12:28
 28/38 anonim ***** válasza:
11%

26-os ez csak a homoszexuális propaganda. Nincs bekódolva, és nagyon sok függ a neveléstől. ÉS betegség.

Azért itt a kérdező és a 14-esnél egyértelműen látszik: az a kérdés és egyes válaszok lényege: hogy 'a homoszexuális állapot JOBB mint a természetes állapot. ÉS a nők aljasok, jobb velük nem kezdeni.'

Ezt kellene nekünk elfogadni?

Ne fáradjatok, ez nem fog menni. Nem kell bántani aki természetellenes ez o.k., de maga a természet ad rá egy választ, és nem kell azt hinni, ez a "jobb és követendő" és "meleg" - nem, ez nem meleg, az egy hőfok, ez homoszexuális. Van náluk is rideg és veszekedős kapcsolat, sőt! ne jöjjön senki azzal "de mennyi a baj a normális házasságban".

Ha elnyomatásból kijön egy csoport, az első, hogy megpróbál elnyomó lenni. Látszik ez a négereknél, a nőknél is: elnyomták őket, ezért "felszabadulva" elnyomóvá akar válni. Lehet felejteni ezt az igényt, mert nem fog menni.

2015. márc. 3. 12:35
 29/38 anonim ***** válasza:
42%
Nem örülnék neki, de ha ő így boldog, teljes mértékben elfogadnám. Inkább, mint hogy ne adj isten, valami betegsége legyen.
2015. márc. 3. 12:37
 30/38 anonim ***** válasza:
70%

"Bár egy csontom nem kíván tőle unokát."

Csak gratulálni tudok! Remélem a fiadnak gyönyörű gyermeke lesz és addigra úgy elmarod magadtól őket hogy sosem fog majd szeretni téged az unokád! Aztán meg jössz ide keseregni hogy miért?

Az hogy valaki rossz párkapcsolatban él nem homo/heteroszexualitás kérdése. Mindkettő lehet jó és rossz is!

Ti neveltétek fel a gyereket a főleg tőletek kapott értékrend alapján választ társat (vagy a szöges ellentétét)! Akár azonos neműt akár ellenkezőt!

És különben meg ha boldog valaki mit kell cs*sztetni hogy nem ilyen embert szántatok neki!

De jó hogy mindenki tökéletes!

2015. márc. 3. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!