Szeretethiány! Ti mit tesztek ellene?
Küldöm neked egy virtuális öleléssel, nagyon szép zene:
Who Do You Love ~ Chis Rea
http://www.youtube.com/watch?v=NjSd5nd1Y_0
:D
Imádkoztam és a hegyi beszédet olvastam kamaszkoromban, amikor ezzel küszködtem. Nekem Isten szeretete elviselhetővé tette ezt a nehéz időszakot.
Ma már itt a férjem, ő az én napsugaram. Bár te is megtalálnád a tiédet.
Köszönöm a számot,azok a képek...:)és az öleléseket is:)igazából vannak barátaim,csak most nagyon messze,várom már a hétfőt,mert akkor mindenki visszajön Pécsre:)
egyedül tegnap nem akartam bulizni menni..eléggé egyedül éreztem magam tegnap este,de ma lesz mivel lekötnöm magam,csinálnom kell egy előadást holnapra,szóval tanulok,tanulok,tanulok..
szép napot!:)
Pécsen most nincs programod ??? Bár én lennék ott ! Bár én lennék kollégiumos egyetemista ! Aranyéleted kell, hogy legyen.
Ölellek !
:D
Most van programom,prezentációt csinálok:D:D
nem,egyébként tényleg nem lehet panasz Pécsre,rengeteg mindent lehet csinálni,és szoktunk is,csak most olyan hétvége volt,hogy mindenki elment haza..
na persze nem mintha nem bírnék ki pár napot egyedül,csak így ide-oda beülni egyedül nem szeretek,az idő hideg ahhoz hogy több órát sétálgassak, vagy egy padon ücsörögjek,na de majd tavasszal..
köszi az ölelést!:)én is küldök neked egyet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!