Mit tegyek, hogy békén hagyjon minket? = (
Figyelt kérdés
Van egy srác aki hungarista, de van egy másik akivel járok és ő kínai. A hungarista folyton kavar, mindig mondja neki, hogy én őt szeretem, és takarodjon vissza Kínába ha nem akar rosszat. Persze ő nem hagyja magát...már párszor összeverekedtek elég durván, mert az a hungarista járni akar velem, de én nem akarok vele. Már sokszor mondtam neki, hogyha akarja lehetünk barátok, de én nem szeretnék vele járni, de őt ez nem s érdekli szóval folytatja...már szegény a fejébe vette, hogy tényleg visszamegy Kínába. Annyira ki van borulva, hogy a múltkor kicsit elsírta magát. Mit tegyek, hogy hagyjon minket normálisan élni?2010. febr. 13. 18:04
1/7 anonim válasza:
Akár feljelentheted zaklatásért is
2/7 anonim válasza:
pontosan
ha olyan durva a helyzet jelentsd fel a rendörségen mert akár tragédia is lehet belöle....nem lenne az elsö eset!
3/7 anonim válasza:
Hivd el a hungaristát valahova,ahol csak ti ketten lesztek,és mond a szemébe hogy te nem akarsz vele járni ,és ha nem hagy békén értesíted a hatóságot.Ugy nem jó vele barátkozni ha ő tudomást sem vesz hogy te mit akarsz.Igy lehet hogy megszakad a kapcsolatotok,de te nyugodtan élheted tovább az életed
4/7 anonim válasza:
tipukus " magyar"(akinek nem inge ne vegye magára) ha már vki nem fehér akkor lehet szapulni ..utálom az ilyet..vhogy koptasd le.ne foglalkozz vele ..és beszéld meg a barátoddal..h ne törődjön miket mond neki , ha tényleg őt szereted akkor senki és semmi nem választhat szét titeket.persze attól függ hány évesek vagyok.
5/7 anonim válasza:
Mit tehetnél?
Ne állj szóba vele,kerüld el,az ilyen "lehetünk barátok"szöveget biztatásnak is veheti.
Azt meg fontold meg,hogy mi lesz veled,ha a kicsi sírós barátod elmegy Kínába,mert nem tetszik neki mondjuk a családi élet nyügje...neked meg itt marad a hitel,gyerek.
6/7 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy hungarista?
Mondd meg neki, hogy feljelented a rendőrségen ha nem hagy békén! Ha kiskorú vagy kérdd a szüleid, vagy egy tanárod segítségét.
7/7 anonim válasza:
Dumálj a rasszista fejével, hogy neked nem kell, és helyezd kilátásba a rendőrségi feljelentést, mert ez nem vicces.
Ha nem változik a helyzet, fel kell jelenteni. Ha kedveled, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!