Milyen már hogy a nagyszüleink össze akarnak minket hozni?
Azt mondja tegnap is a néni: annyira kíváncsi vagyok már erre a kislányra (rám) milyen? hogy néz ki? milyen magas? aztán elmondta hogy az ő unokája milyen, és "a mai lányok olyan rossz életűek, jó lenne egy olyan kislány az én Petikémnek mint a te unokád". Ez a boronálás olyan gáz...Ahhoz tudom hasonlítani mikor egy szuka kutya gazdája, meg egy kan kutya gazdája összebeszél hogy lehetnének kölykök. Nem szeretem én ezt...
Mikor mondtam a nagyimnak azt mondta hagyjam rá, de azért lássam be hogy ez így szokás, mert régen így volt. De na...
szerintem viccesek az öreglányok, mikor így szervezkednek, bár elég idegesítő is tud lenni.
velem is csinálták már, bár hozzá kell tennem, hogy így ismertem meg a páromat, akivel 4 éve vagyunk együtt. anyám és egy munkatársa ügyeskedett, de végülis bejött.
figyi, egy próbát megér, találkozol a sráccal aztán utána már mondhatod a nagyinak hogy álljon le, láttad, nem tetszik, kész. addig meg ki tudja, talán helyes a csávó.
Semmi bajod nem lesz,ha megismered a srácot. Lehet még az is,hogy szimpatikusak lesztek egymásnak. Ha nem,akkor megmaradtok az ismerősök szintjén.
Látatlanban senkiről nem lehet véleményt mondani.
Igaza van az előzőnek! Milyen a srác? Nekem egy nagyon kedves, idősebb kolléganőm mondta egyszer, csak a semmiből, hogy ha az egyik férfikolléga udvarolni próbálna, akkor ne kosarazzam ki, olyan helyes, ügyes.... (tényleg az). Szóval én voltam a legújabb kolléganő, ő meg a cég nőtlen "agglegény" (31 éves volt). Nekem is tetszett, és már a férjem, és meg itthon babázom! :)
Egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!