Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit mivel b*szlatnak otthon?

Kit mivel b*szlatnak otthon?

Figyelt kérdés

Kinek mennyire szólnak bele a szülei, élettársa, férje, felesége anyós após az életébe? Kit akarnak beszabályozni? Hogy reagáltok rá?

Gondolok itt ilyenre:

kapcsold le a villanyt,

zárd be az ajtót

(még ha szólunk is h nem vunk hülye gyerek, sose jut el az agyukig

mit egyél, mit ne

hogy öltözködj

mikor feküdj le/kelj fel

mire költsd/ne költsd a pénzed

Fú így utólag visszaolvasva az apám egy merev gondolkodású, bunkó viselkedésű ember.

2010. febr. 13. 17:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Az első az kort jelent és az hogy milyen nemű az illető. Oda szokták írni. Van aki külön kéri is hogy írják oda.
2010. febr. 13. 17:59
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Ok. Leesett.
2010. febr. 13. 17:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a szüleimmel laktam,volt,hogy megkértek dolgokra,meg szóltak apróságok miatt,de ezt én nem éreztem b@sztatásnak.Legalább megszoktam a rendet,és precízséget.

Amikor pedig párommal a szüleihez költöztem,akkor állandó téma volt,mit hogyan mosok,és vasalok,miért teszek hagymát a krumplilevesbe,mit hova és hogyan teregetek ki,sorolhatnám.Csak az a gáz,hogy nem anyósom meg apósom b@sztatott,így nem is viseltem el,és megmondtam az illetőnek a véleményemet,mert ugye egy velem egyidős nő ne viselkedjen már úgy,mint aki 30 éve háztartást vezet,és ne játssza az agyát,mikor egy húslevest sem bír megfőzni.Jah,és nem is az ő háza,hanem másé.

Most a közös házunkban alkunk ketten a párommal,és nem b@sztat senki.Komolyan mondom,ennél jobb a világon nincs!Végre a magam főnöke lehetek.

2010. febr. 13. 18:01
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
Nekem az idegeimre mennek. Úgy csinálnak, mintha down kóros lennék. Minden este mielőtt lefekszem, lekapcsolom a villanyt, de tényleg mindíg, soha nem felejtem el, az apám mégis mindíg elmondja, mikor megyek fel a lépcsőn, hogy "a villanyt ne felejtsd el" :@ Idegbaj, ugyanez az ajtóval, ne felejtsem el bezárni. Dehát könyörgöm, soha nem felejtetem még el... És ezt csinálják mindennel kapcsolatban: piszkos edények, villany, bejárati ajtó, kapu, ablak, teregetés...stb. Már ha szólnak valamiért nem is leszek ideges, csak elkezdek nevetgélni, mert már komikus. :D
2010. febr. 13. 18:08
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem szoktam égve hagyni a villanyt, de utálom mikor 5 másodpercre kimegyek vmiért a fürdőszobába és akkor is ugatnak h kapcsoljam le a szobába. Akkor hogy találok vissza a sötétbe? A villanyszámláért nyavalyognak, közben apám nem tud elaludni, csak ha megy a tv éjjel.

Én is rühellem ezt a semmirekellő dumát. enek az az oka h alapból ki nem áll mert hát' Istennek nem vunk egyformák.Mindig csak rosszat feltételez rólam. szörnyen sz*r természete van. Fel kéne venni videóra, és levetíteni neki.

Amúgy ez a sok háztartási szólongatás szerintem abból fakad h nem bíznak a saját gyerekükben, folyton görcsölnek ilyen hülyeségek miatt. Szörnyű, h mennyire nem látják magukat.

2010. febr. 13. 18:26
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
Ez egy tipikus elkényeztettet-tinédzser kérdés. Ha felnősz, ezeket a dolgokat egészen máshogy fogod látni. gondolj arra, hogy neked milyen kó dolgod van, nem kell dolgoznod, a szüleid eltartanak. Nyilván az is részben az ő hibájuk, hogy most te így gondolkodsz. Nem szabad elkényeztetni a gyereket, mert ez lesz belőle.
2010. febr. 13. 18:37
 17/21 A kérdező kommentje:
18:37, van munkám, nem vok tinédzser! Te azt nem tudod elképzelni, h van amikor a szülők a hibásak? Te mit szólnál ha rengeteget b*szlatnának? Elköltözni nem tudok, mert túl drága az albi.
2010. febr. 13. 18:48
 18/21 A kérdező kommentje:

Ja, és olyanról nem hallottál még mikor a szülő minden hülyeségen terrorizálja a gyereket, meg azon vezeti le a feszültséget? Tudom, h akik jó családban élnek azokszámára ez elképzelhetetlen, meg az is h aki fafejű azzal nem lehet beszélni. egy 50 éves felnőttet nem tudsz megváltoztatni! Meg az is gáz mikor a gyereknek kell a szülőt nevelni, értem ezen azt h felhívni a figyelmét dolgokra, h ma már sok minden nem úgy van mint régen volt.

Az idősebbek miért ilyen begyepesedettek?

2010. febr. 13. 18:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem a húgom az "élettársam", és itt én vagyok a "hárpia".

Az előbb nekiállt a konyhában pakolászni, én meg rászóltam, hogy nyomja le a tévét.

Még munkanélküli, én tartom el. Felőlem nézheti a tévét napi 24 órát, de akkor üljön is ott előtte. Nem a használat zavar, hanem a pazarlás.

Elhiszem, hogy apukád "gonosz", az enyém is az. De gondolom, ő fizeti, tehát akár napközben is mehet a tévé, mikor senki nincs otthon.

22/L

2010. febr. 13. 22:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálunk attól függően van ilyen h anyámnak milyen napja van. De általában mindig van valami baja, akkor semmi sem tetszik neki, kiabál ideges, mindenbe beleköt és pocskondiáz, tehetek akármit is. Ha nincs rend akkor az, ha elpakolok akkor azt nem veszi észre mert minden tele van és mondja....és ez csak 1 pl. De rájöttem, hogy ilyenkor csak el kell mennem 1-2 napra és akkor hiányzom neki és megint normális. Ez mondjuk könnyen megoldható, mert koleszos vagyok és a párom is messze lakik :) :(
2010. febr. 13. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!