Kit mivel b*szlatnak otthon?
Kinek mennyire szólnak bele a szülei, élettársa, férje, felesége anyós após az életébe? Kit akarnak beszabályozni? Hogy reagáltok rá?
Gondolok itt ilyenre:
kapcsold le a villanyt,
zárd be az ajtót
(még ha szólunk is h nem vunk hülye gyerek, sose jut el az agyukig
mit egyél, mit ne
hogy öltözködj
mikor feküdj le/kelj fel
mire költsd/ne költsd a pénzed
Fú így utólag visszaolvasva az apám egy merev gondolkodású, bunkó viselkedésű ember.

Amikor a szüleimmel laktam,volt,hogy megkértek dolgokra,meg szóltak apróságok miatt,de ezt én nem éreztem b@sztatásnak.Legalább megszoktam a rendet,és precízséget.
Amikor pedig párommal a szüleihez költöztem,akkor állandó téma volt,mit hogyan mosok,és vasalok,miért teszek hagymát a krumplilevesbe,mit hova és hogyan teregetek ki,sorolhatnám.Csak az a gáz,hogy nem anyósom meg apósom b@sztatott,így nem is viseltem el,és megmondtam az illetőnek a véleményemet,mert ugye egy velem egyidős nő ne viselkedjen már úgy,mint aki 30 éve háztartást vezet,és ne játssza az agyát,mikor egy húslevest sem bír megfőzni.Jah,és nem is az ő háza,hanem másé.
Most a közös házunkban alkunk ketten a párommal,és nem b@sztat senki.Komolyan mondom,ennél jobb a világon nincs!Végre a magam főnöke lehetek.

Nem szoktam égve hagyni a villanyt, de utálom mikor 5 másodpercre kimegyek vmiért a fürdőszobába és akkor is ugatnak h kapcsoljam le a szobába. Akkor hogy találok vissza a sötétbe? A villanyszámláért nyavalyognak, közben apám nem tud elaludni, csak ha megy a tv éjjel.
Én is rühellem ezt a semmirekellő dumát. enek az az oka h alapból ki nem áll mert hát' Istennek nem vunk egyformák.Mindig csak rosszat feltételez rólam. szörnyen sz*r természete van. Fel kéne venni videóra, és levetíteni neki.
Amúgy ez a sok háztartási szólongatás szerintem abból fakad h nem bíznak a saját gyerekükben, folyton görcsölnek ilyen hülyeségek miatt. Szörnyű, h mennyire nem látják magukat.

Ja, és olyanról nem hallottál még mikor a szülő minden hülyeségen terrorizálja a gyereket, meg azon vezeti le a feszültséget? Tudom, h akik jó családban élnek azokszámára ez elképzelhetetlen, meg az is h aki fafejű azzal nem lehet beszélni. egy 50 éves felnőttet nem tudsz megváltoztatni! Meg az is gáz mikor a gyereknek kell a szülőt nevelni, értem ezen azt h felhívni a figyelmét dolgokra, h ma már sok minden nem úgy van mint régen volt.
Az idősebbek miért ilyen begyepesedettek?

Nekem a húgom az "élettársam", és itt én vagyok a "hárpia".
Az előbb nekiállt a konyhában pakolászni, én meg rászóltam, hogy nyomja le a tévét.
Még munkanélküli, én tartom el. Felőlem nézheti a tévét napi 24 órát, de akkor üljön is ott előtte. Nem a használat zavar, hanem a pazarlás.
Elhiszem, hogy apukád "gonosz", az enyém is az. De gondolom, ő fizeti, tehát akár napközben is mehet a tévé, mikor senki nincs otthon.
22/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!