Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit mivel b*szlatnak otthon?

Kit mivel b*szlatnak otthon?

Figyelt kérdés

Kinek mennyire szólnak bele a szülei, élettársa, férje, felesége anyós após az életébe? Kit akarnak beszabályozni? Hogy reagáltok rá?

Gondolok itt ilyenre:

kapcsold le a villanyt,

zárd be az ajtót

(még ha szólunk is h nem vunk hülye gyerek, sose jut el az agyukig

mit egyél, mit ne

hogy öltözködj

mikor feküdj le/kelj fel

mire költsd/ne költsd a pénzed

Fú így utólag visszaolvasva az apám egy merev gondolkodású, bunkó viselkedésű ember.

2010. febr. 13. 17:41
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
91%

anyagi kérdésben néha mondja anyám, hogy ha megyek vásárolni, hogy azért óvatosan, meg azzal absztat engem, hogy tanuljak, akár 1est hozok akár 10 db 5öst

tudom, hogy ez a dolga de azért néha örülhetne is

2010. febr. 13. 17:48
 2/21 anonim ***** válasza:
58%
Nekem azt mondják menjek el dolgozni. Mintha nem keresnék munkát.
2010. febr. 13. 17:50
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit itt leírtál, azt családi életnek hívják, nem b*sztatásnak. Normális családokban legalábbis, teljesen természetes, hogy a családtagok beszélgetnek. Az meg, hogy külön szólni kell, hogy kapcsold le a villanyt, a te szegénységi bizonyítványod. (Vagy a tiétek? Mi ez a fejedelmi többes?)
2010. febr. 13. 17:52
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem semmivel, mert csak kettesben élünk a két éves fiammal :) Nincs aki beszóljon :D Bár azért anyukám így is tud osztani, hogy rendetlen vagyok, vagy hogy miért hagyok mindent az utolsó pillanatra, vagy hogy miért nem kelek fel időben, és ha késésben vagyok, miért őt zaklatom, hogy vigyen el kocsival (nem lakik messze, csak igazából marhára nem egy felé megyünk). A koránkelés, meg a kocsival zaklatás jogos, a rendetlenség nem, mert azért nincs akkora kupi, csak nem szeretek pakolászni, ha egyszer estére úgyis minden ugyan úgy elöl van :)
2010. febr. 13. 17:52
 5/21 anonim ***** válasza:
Amivel csak lehet. Ne égessem a villanyt,ne használjak sok vizet, takarítsak, dolgozzak,tanuljak - Ezek a fő dolgok,de vannak még sok más apróságok is, mit főzzek,mit ne főzzek, mit hova tegyek, hova menjek-ne menjek, milyen műsort nézzek,milyet ne, stb.
2010. febr. 13. 17:53
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem a stílusom miatt basztatnak./rocker/ :) Inkább apám. Nem bír elfogadni. Pedig egy szava nem lehet. 16 éves vagyok nem fetrengek minden héten ittasan a városban. Egyáltalán nem iszom alkoholt és nem is dohányzom. Tanulok vagy szabadidőmben olvasok, kutyázok. Szerintem soha nem is fog erről leszokni már pár éve ezt a stílust képviselem és mindig előjön vele, hogy én másokat utánozok meg, hogy semmirekellő ember vagyok... -.-"

16/L

2010. febr. 13. 17:54
 7/21 anonim ***** válasza:
42%

Mi az a 16/L?

Én még új vagyok itt. Köszi!

2010. febr. 13. 17:57
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem b*sztatnak. Ha szólnak, hogy kapcsoljam le a villanyt, ahogy említetted, azt nem b*asztatásnak veszem. Ha szólnak, hogy tanuljak, azt sem. Ha nem engednek buliba, mert rossz jegyet kaptam (nem szokott előfordulni, havonta 1X megyek buliba, csak ígérgetik) azt sem veszem annak, bár nem vagyok a legjobb tanuló (közepes). Tudom, hogy jót akarnak nekem. 17/L
2010. febr. 13. 17:58
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben örülnék, hogy van apám, mert az enyém rákos betegen felakasztotta magát.. A legkisebb bajom lenne a gondolkodása, mert ha szeretsz valakit, elfogadod akkor is, ha rohadt nehéz természet.. 23N
2010. febr. 13. 17:58
 10/21 anonim ***** válasza:
39%
Szóval emelkedik. Már 17/L. ?
2010. febr. 13. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!