Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyennek kell lennie egy...

Milyennek kell lennie egy 20-as évei elején járó nőnek? Egyáltalán Nő? Hogy kell viselkedni, öltözni szerintetek? Ti milyenek voltatok 20-21. évesen?

Figyelt kérdés

2015. febr. 23. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ahol én élek, még többnyire adunk magunkra, nem kisestélyiben flangálunk, de azért én szeretek csinosan, enyhe sminkkel kezdeni a napot, még itthon is, odafigyelek magamra (itt még divat).

Most kezdem érezni magamon hogy komolyabb lettem, más dolgok a fontosak, mint régebben volt, végre normális, igényes párom van, igazi kapcsolat, ahol nőként ketelbek.

2015. febr. 28. 08:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Már felnőttnek éreztem magam ennyi idősen, hiszen 21 éves voltam, amikor elköltöztem otthonról, önálló életet kezdtem élni. Azt nem tudom, hogyan KELL viselkedni és öltözni ennyi idősen, csak azt, hogy én milyen voltam. Általában egyszerűen öltözködtem mindig, ahogy most is: farmer (egyenes szárú vagy trapézos, szűkített soha), póló, néha egy-egy csinosabb felső. Inget is szívesen hordtam volna, de az én méretemben sosem volt. Szerettem és a mai napig is szeretem a kiegészítőket, úgy mint fülbevalók (ezekből szívesen hordtam nagyobb lógósakat), nadrágszíjak, hajcsatok.

Ha nézted valamikor az Így jártam anyátokkal című sorozatot, akkor Lily viszonylag egyszerű öltözködési stílusa elég közel áll hozzám, de csak egy része az ízlésvilágomnak.

2015. febr. 28. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!