Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan csak nálunk?

Most komolyan csak nálunk?

Figyelt kérdés

Nem tudom. Lehet, hogy én vágyom a szebb, jobb családi háttérre. Apa gyakran iszik, és ilyenkor csak kötekedni tud. Minden második szava: b@zmeg, b@sszátok meg! És szidja Istent is ( nem vagyok vallásos, de bántja nagyon a fülem).

Ma szóltam neki, hogy ne szidja már ennyire. Erre még ő volt felháborodva, és azzal szekált, hogy " mivan? tán má te is vallásos vagy b@zmeg?" És mindenkivel így beszél a családban, anyával és öcsémmel is. Aztán kijózanodik, és mintha nem is ő lett volna. De igazából a problémám tényleg csak annyi, hogy verbálisan sokkal jobban meg lehet bántani engem, mint pl fizikailag.

Néha pedig amikor ilyen, akkor legszívesebben egy lapáttal fejezném le, vagy nem tudom, de annyira tele vagyok a negatív indulatokkal emiatt, hogy elképesztő.

18f

2010. febr. 12. 22:22
 1/6 anonim válasza:
Mi a kérdés?
2010. febr. 12. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:

nálunk is ez van :(

sokszor iszik és olyankor nagyon csúnyán beszél mindenkivel velem,anyával,öcsémmel :S

és áá úgy le tudnám ütni vagy nem tudom :(

aztán kijózanodik és mintha semmi nem történt volna a "világ legjobb" apukája (lehetne ha nem inna)

16L

2010. febr. 12. 22:25
 3/6 A kérdező kommentje:
hogy csak a mi családunkban van-e ilyen, esetleg másoknál is?
2010. febr. 12. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Esetleg nem lehetne otthagyni. Úgy kompletten családostól. Ennél bármi jobb lehet. Soha sem tűrném, hogy egy férfi így beszéljen velem, vagy akár a gyerekeimmel. Az ivást, meg még jobban nem. Akár a férjem, akár nem.
2010. febr. 12. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Apa sokat veszekedett anyával, amikor ivott. Egyszer meg is ütötte. Akkor elköltöztünk tőle. Leszokott, de évente egyszer kétszer előfordul a nagy családi balhé, amikor az ember otthon nincs biztonságban.
2010. febr. 12. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én apám akkor iszik, ha ideges, feszültséglevezetésnek használja, olyankor meg kötekszik. Szerintem az ilyen embereknek magukkal van bajuk, h nem vitték semmire, vagy mint pasik nincsenek megelégedve magukkal. A pia azért kell h elnyomja az agyukat, ne gondoljanak a negatív dolgokra.
2010. febr. 13. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!