Most komolyan csak nálunk?
Nem tudom. Lehet, hogy én vágyom a szebb, jobb családi háttérre. Apa gyakran iszik, és ilyenkor csak kötekedni tud. Minden második szava: b@zmeg, b@sszátok meg! És szidja Istent is ( nem vagyok vallásos, de bántja nagyon a fülem).
Ma szóltam neki, hogy ne szidja már ennyire. Erre még ő volt felháborodva, és azzal szekált, hogy " mivan? tán má te is vallásos vagy b@zmeg?" És mindenkivel így beszél a családban, anyával és öcsémmel is. Aztán kijózanodik, és mintha nem is ő lett volna. De igazából a problémám tényleg csak annyi, hogy verbálisan sokkal jobban meg lehet bántani engem, mint pl fizikailag.
Néha pedig amikor ilyen, akkor legszívesebben egy lapáttal fejezném le, vagy nem tudom, de annyira tele vagyok a negatív indulatokkal emiatt, hogy elképesztő.
18f

nálunk is ez van :(
sokszor iszik és olyankor nagyon csúnyán beszél mindenkivel velem,anyával,öcsémmel :S
és áá úgy le tudnám ütni vagy nem tudom :(
aztán kijózanodik és mintha semmi nem történt volna a "világ legjobb" apukája (lehetne ha nem inna)
16L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!