Hölgyek/feleségek! Szoktatok a párotoknak dühötökbe olyan dolgot mondani, amit nem is úgy gondoltok és késöbb megbánjátok? Vagy ha valami negatív dolog hagyja el a szátokat a párotokra vonatkozólag, akkor azt komolyan gondoljátok?
Mi nem nagyon szoktunk veszekedni, nem is vágok a fejéhez negatív jelzőket és ő se nekem.
A dühös kirohanásokban elhangzottaknak szerintem többnyire van alapja. Legfeljebb eltúlozza az indulat miatt.
Szoval annyira elborul az agya, hogy azt sem tudja mit mond? Azert ez furcsa es veszelyes. Neked meg eleg ferfinek is kell lenned, hogy ezt elturd?
Legkozelebb annyira feldolgozza magat, hogy a nagy kessel jon majd neked, aztan legyel ferfi, felejtsd el, mert o ideges volt? Nekem egyszer is eleg lenne ebbol, de te igazi ferfi vagy, harmadszorra, meg ki tudja hanyodszorra turod, turni fogod. Ez olyan mint a reszeg, jaj, nem emlekszem semmire. Na ne!
Motivál meg jót akar neked :D Micsoda szöveg :DDD
Ha tényleg úgy érzi, hogy nem jó valami, akkor beszéljétek meg, de nem veszekedés közben vágjon oda valamit, amikor aztán azt mondja, hogy mégsem úgy gondoltam. De ha jót akar neked, akkor viszont mégiscsak úgy gondoltam, mert szeretné, ha változtatnál. Bár lehet, hogy ezzel inkább magának akarna jót :)
Persze fájdalommal is lehet motíválni.
De szép szóval, szeretettel sokkal jobban lehet veled.
Valóban ilyennek lát téged, de amikor nyugodt akkor tudja leplezni magát. Akkor van energiája eljátszani a szerepet.
Idegesen kiesik a szerepből.
Sajna ez van.
Gondold végig te is azt mondod amit érzel. Nem mást. Lehet, hogy keményebben de csak azt mondod ami benned van.
Párodnak biztosan van önbizalom hiánya és nha erőszakos.
Szedje rendbe magát, legyen őszinte. Ettől nem lesz lelkiismeret furdalása, nyugodtabb lesz.
Előfordul, hogy kicsúszik a számon olyasmi, ami nem túl szép vagy nőies. Például egy ba**ki. Ezt utólag megbánom.
De soha, de soha nem mondanék olyat a páromnak, ami a kapcsolatunkat vagy az iránta érzett szerelmem kérdőjelezi meg. Hiszen az az egész életünk alapja. Ha az nem stabil, akkor minden más is ingatag.
Az exeimnek viszont mondtam ilyet. Általában végül ezek miatt az indokok miatt hagytam el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!