Miért nem adja fel a srác? Miért nem akar leállni?
Mult héten kerültem kerültem egy uj suliba... 17éves lány vagyok. Már aznap feltünt, hogy az ottani srác, az osztálytársam rák van akadva. És ezen a héten, már nyiltan is megmondta hogy tetszem neki, és járna velem, de tidztában van vele, hogy van barátom, mert látta is hogy csókolózunk, mert a fium eljött elém a sulihoz, mert Ő még a régi sulimba jár ottis ismerkedtünk meg.
Na a baj a következő, a mostani osztálytársam, aki rám indult már nyiltan udvarolgat nekem. És tegnap krdezi, h járnék-e vele? Mondom van barátom, és kérdezi, h de ha nem lenne? Mondom de én Őt szeretem.
És ne adja fel a srác...esküszöm nemértem, miért csinálja ezt, miért nem haggya abba?
Kicsit jolesik, hogy van más is akinek tetszem, mert jot tesz a hiuságomnak, de nem csaknám meg a barátomat, és a srác nemis az esetem.
Mert: partyzik, csunya a keze, a fogai is csunyák, gyerekes, nemis jóképű, butus, messze lakik, és tuti csak ARRA hajt.
A barátom: szép a keze, nem bulizik, bízhatok benne, megértő, szeret, jóképű, felnőtt, érett, és szeretjük egymást...stb.
De miért csinálja ezt a srác velem?
hehe én is mindig megnézem a kezét (L)
de most tényleg az a kérdést h miért csinálja?
mert tetszel neki vagy mert meg akar fektetni
vagy mindkettő
énis kéz mániás vagyok...:$
De... nemértem tisztában van vele, hogy van barátom, ezek után mit vár vagy mit akar? Mert aztmondom, h oké, nincs pasim, és fel akar szedni, de így? Most azt várja, h eldobok mindent miatta?
19.36-nak teljesen igaza van.
Azért nem száll le rólad, mert nem adod a tudtára egyértelműen, hogy nem.
Ha ez megtörténik, biztosan békén hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!