Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem adja fel a srác?...

Miért nem adja fel a srác? Miért nem akar leállni?

Figyelt kérdés

Mult héten kerültem kerültem egy uj suliba... 17éves lány vagyok. Már aznap feltünt, hogy az ottani srác, az osztálytársam rák van akadva. És ezen a héten, már nyiltan is megmondta hogy tetszem neki, és járna velem, de tidztában van vele, hogy van barátom, mert látta is hogy csókolózunk, mert a fium eljött elém a sulihoz, mert Ő még a régi sulimba jár ottis ismerkedtünk meg.

Na a baj a következő, a mostani osztálytársam, aki rám indult már nyiltan udvarolgat nekem. És tegnap krdezi, h járnék-e vele? Mondom van barátom, és kérdezi, h de ha nem lenne? Mondom de én Őt szeretem.

És ne adja fel a srác...esküszöm nemértem, miért csinálja ezt, miért nem haggya abba?

Kicsit jolesik, hogy van más is akinek tetszem, mert jot tesz a hiuságomnak, de nem csaknám meg a barátomat, és a srác nemis az esetem.

Mert: partyzik, csunya a keze, a fogai is csunyák, gyerekes, nemis jóképű, butus, messze lakik, és tuti csak ARRA hajt.

A barátom: szép a keze, nem bulizik, bízhatok benne, megértő, szeret, jóképű, felnőtt, érett, és szeretjük egymást...stb.

De miért csinálja ezt a srác velem?

2010. febr. 12. 19:19
 1/8 A kérdező kommentje:
-rák *rám bocsánat. elirtam.
2010. febr. 12. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hehe én is mindig megnézem a kezét (L)

de most tényleg az a kérdést h miért csinálja?

mert tetszel neki vagy mert meg akar fektetni

vagy mindkettő

2010. febr. 12. 19:28
 3/8 A kérdező kommentje:

énis kéz mániás vagyok...:$

De... nemértem tisztában van vele, hogy van barátom, ezek után mit vár vagy mit akar? Mert aztmondom, h oké, nincs pasim, és fel akar szedni, de így? Most azt várja, h eldobok mindent miatta?

2010. febr. 12. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
szólj a párodnak hogy mi a helyzet nehogy egy rossz akaród megeleözzön és teljesen másképp adja elő a szitut mint a vaéóság
2010. febr. 12. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
azért nem hagyja abba mert nem mondtál neki egyértelmű nem-et. ennyi. amíg neked jólesik az hogy udvarol és nem mondod meg konkrétan , hogy hagyjon addig nem is fog hagyni.
2010. febr. 12. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha szépen,finoman azt mondod neki,hogy nézd nem vagy az esetem,egyàltalàn nem jossz be nàlam,akkor elobb-utobb leszàll rolad.
2010. febr. 12. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:

19.36-nak teljesen igaza van.

Azért nem száll le rólad, mert nem adod a tudtára egyértelműen, hogy nem.

Ha ez megtörténik, biztosan békén hagy.

2010. febr. 12. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
"Nem, akkor sem járnék veled, ha nem lenne senkim."
2010. febr. 12. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!