Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom idegen nőknek panaszkodi...

Párom idegen nőknek panaszkodik rólam?

Figyelt kérdés

Megcsalt,hazudott,szakítottunk.

Kapott egy új esélyt,eltelt pár év,de bizalmam nincs felé.Féltékeny és gyanakvó lettem(próbálom nem mutatni,inkább csak belül őrlődöm)

Utálom,ha az utcán bámulja a nőket,forog utánuk.Százszor megkértem rá,hogy ne ilyen megalázó módon csinálja.Nem vak,de mindennek van határa!

Ismerek jó pár 20éves kiscsajt,az ismerőseim lányait.Nagyon szeretnek,mindig a nyakamba ugranak ha találkozunk.Az egyik lánnyal találkoztam a minap,rám se mert nézni,és kiült a döbbenet az arcára,hogy integettem neki az autóból.Rögtön tudtam,hogy valami történt (akivel megcsalt,az is így derült ki).

Voltunk bulizni,ezzel a lánnyal sokat beszélgetett aznap este.Mint kiderült,rólam panaszkodott,hogy gyanakvó vagyok.Azt mondta neki,hogy "a múltkor rád se mertem nézni,mert balhé lett volna belőle "Azt ugye nem tette hozzá,hogy azért lettem ilyen (soha senkire nem voltam féltékeny)mert két hónapig hazudgált,megcsalt.Gondolom más is elhangzott,vagy történt,különben nem félne tőlem a lány.Ők nem ismerik egymást,most találkoztak másodjára.

Miért kell idegen csajoknak fikázni engem?

Mondtam neki hogy költözzön el,ezt már eljátszotta egyszer ! Most megint sír,könyörög,igérget,nem akar elmenni.Ugy érzem megint elárult,nem akarok ilyen emberrel élni.Ti mit gondoltok erről az egészről?Én reagálom túl?

2015. febr. 19. 05:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Miért vagy ezzel a faszival, ne haragudj? Ennyire nincs semmi önbecsülésed? Szeresd már magad egy kicsit jobban! 30 éves vagy, még időben vagy, hogy rendbe hozd az életed olyannal, aki nem hazudik a képedbe, nem kell folyton résen lenned és nem élősködik a bőrödön. Uramatyám :(
2015. febr. 19. 14:08
 22/29 A kérdező kommentje:
Hol olvastátok,hogy élősödik?Csak az én házamban lakunk.
2015. febr. 19. 15:30
 23/29 A kérdező kommentje:
*élősködik
2015. febr. 19. 15:30
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem csak anyagi értelemben lehet élősködni valakin. Vonatkoztass el. Egyébként látszik, hogy még mindig őt szeretnéd kimosdatni abból, amit neked teremtett a viselkedésével, úgyhogy innentől értelmetlen az egész válaszadás vica-versa.
2015. febr. 19. 15:33
 25/29 A kérdező kommentje:

Utolsó,elárulnád,hogy miből látszik?

Leírtam a tényeket.Ebből mi a franc látszik neked?

2015. febr. 19. 15:59
 26/29 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező. nyilván nehéz szembenézned a helyzettel, de itt mindenki számára ordító tény, hogy te a végtelenségig hülyére vagy véve.

Mentegetheted a férfit, de nyilván valamilyen szinten már hozzád is eljutott, hogy gáz van, különben nem irkálnál ide.

Nem lehet ezt agyonmagyarázni, itt az egyetlen megoldás, ha normális, emberhez méltó életet akarsz élni, hogy kidobod a pasast. Ez egy menthetetlen "kapcsolat", élősködnek rajtad, konkrétan és átvitt értelemben is. Kihasználják az egyszerű gondolkodásodat, az együgyűségedet. Nem lehet ezt finomabban elmondani. Ébredj föl, ha jót akarsz magadnak, és keress egy tisztességes férfit.

2015. febr. 19. 16:20
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem mentegetem!Ird már le,hol mentegettem?!
2015. febr. 19. 21:41
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Te elfogadod hogy megcsalt? beletörődsz nem bánod?

Meg tudsz neki bocsájtani?

Képes vagy egy ilyen emberrel élni aki minden nő után megfordul?

Más nőkkel beszélget a hátad mögött, hazudozik, ez tettszik neked?

Ha a kérdésekre a válaszod nem, akkor NEM kell mellette maradnod. De ha te ezeket a dolgokat élvezed akkor adj még neki 100 esélyt és éljetek boldogan:) Sok sikert!

2015. febr. 20. 13:43
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ti mit gondoltok erről az egészről?Én reagálom túl?"

Szerintem nem reagálod túl. Féltékeny sárkányt csinál belőled ez a kapcsolat, negatív energiákat hoz ki belőled. Ez nem azt jelenti, hogy Te egy sárkány vagy, hanem azt, hogy ebben a kapcsolatban, ilyen élethelyzetben válsz azzá.

Nekem is volt olyan pasim, aki mellett tiszta hárpia voltam, mert állandóan féltékenykedtem, gyanakodtam, sértődött voltam, nagyon hasonló okok miatt, amiket Te is leírsz. "Éredekes" módon, mikor szakítottunk, és később, egy normális, ENGEM TISZTELŐ pasival jöttem össze, akkor nem voltak ilyen gondok, nem a sárkányt, hanem a kiscicát hozta ki belőlem. Benned is ott van a kiscica, csak el van nyomva.

2015. febr. 20. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!