Hogyan oldjam meg a munkát gyerek mellett? Félek, hogy nem lesz több munkám.
Egyedül nevelem 2 éves kisfiam. Úgy alakult, hogy december eleje óta szinte folyamatosan betegeskedik. Dec. első két hetében volt beteg, aztán a bölcsiszünet miatt kellett 2 hét szabira mennem. Január első hetében volt bölcsiben, aztán másfél hét influenza, most meg egész héten megint itthon kötőhártya gyulladással. Szerencsére olyan a munkám, hogy itthonról is tudom nagy részét csinálni, de a gyerek és a teljes háztartás mellett képtelen vagyok dolgozni. Most hétvégén ráadásul van egy nagyon fontos határidő, és még sehol nem vagyok a befejezésével. Estefektetés után tudok dolgozni, de mivel kreatív munkáról van szó, így hulla fáradtan nem tudok minőségi munkát csinálni. Nap közben pedig egyszerűen képtelenség.
Amellett, hogy félek, a munkahelyemen lassan megelégelik a folytonos kimaradásom, nem tudom, hogyan teljesítsem ezt a határidőt minőségileg. A szakmámban eléggé elismert helyen dolgozom, nagyon nem kellene elveszíteni.
Segítségem szinte semmi...hétvégén anyukám 1-2 órát besegít, de ennyi. Ötletek, hogyan dolgozzak az örökmozgó kétéves gyerek és a háztartás (gondolok itt a legalapabb dolgokra: bevásárlás, főzés, mosogatás...a többi már így is hanyagolva) mellett?
Merrefelé laktok? Erre én is kíváncsi lennék.
Hátha itt a környékünkön, és tudnánk picit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!