Szerintetek ez így oké?
A Nagymamámmal élek. Szeretném ha elengedne bulizni, mert régebben mindig elengedett, ahogy elkezdődött a suli lett ilyen makacs. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok még, de olyan helyre mennék ahol 100%, hogy biztonságba leszek. Mivel érveljek, hogy elengedjen, még ha nem is sokáig?
14/L
(Legyetek szívesek ne írjatok olyan válaszokat, hogy a helyembe Ti otthon ülnétek és mesét néznétek...)

Szerintem meg ne bántsátok,ha elballagott,akkor már simán elengedhetné valahova nagymama,mondjuk ma is vannak tinidiszkók,ha más nem,nyáron,amikor nincs iskolaidőszak.Megmondhatnád neki,hogy eddig és eddig maradsz,például ne reggel 6-kor ess haza,hanem beszéljétek meg,hogy mondjuk 3-ra hazaérsz.Csak akkor nagyon be kell tartanod a játékszabályokat.Győzd meg,hogy legalább nyáron elengedhetne kicsit,addig meg jól tanulsz,és bizonyítasz.Addig meg még tudsz várni kicsit.A ballagás után úgyis felmész középiskolába.
Most pedig oltogathattok,hogy rosszra buzdítottam.Nem hat meg különösebben.

hát..szerintem meg eljárhat bulizni. még ha nem minden héten, legalább 1 hónapba többször :S
eggyezz meg mamáddal, hogy ha kapsz jó jegyeket akkor elmehetsz :D
13/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!