A véleményetekre lennék kíváncsi. Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
Barátommal három éve vagyunk együtt. Előttem nem igazán volt barátnője, nem volt az a csajozós fajta, ezért az apja mindig kérdezte tőle, hogy mikor lesz már barátnője. Na hát jöttem én. Már amikor bemutatott neki, akkor alig szólt hozzám. Később próbáltam neki segíteni takarítani, főzni (mert elvált a feleségétől) de mintha ott sem lennék... Egyszer amikor ebédeltünk, mindenkinek szedett húst, csak nekem nem.Ha beszélek hozzá, általában nem is válaszol.Fogalmam sincs miért van ez, mert eddig tényleg kivétel nélkül minden ismerősöm szülei kedveltek engem.A barátom egyszer mondta (nem volt teljesen józan) hogy az apja állandóan azt mondja neki, hogy szakítson már velem.Ennyiben ki is merült a beszélgetésünk ezzel a témával kapcsolatban,mivel sem ő sem én nem szeretünk erről beszélni.(Nem nagyon birom elviselni a tudatot,hogy nem felhőtlen a kapcsolatunk a saját apjával) Ha meg is kérdezném mi a baja az apjának, azt mondaná nincs semmi, szeret engem. Ezért kérdezlek titeket, szerintetek mi lehet ennek az oka? (az anyján kívül,a család többi tagja sem bír elviselni (a rokonok sem), de sajnos az anyja más városban lakik, pedig vele jóban vagyok)2010. febr. 11. 18:19
11/12 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz lehet. Bár nem beszéltünk még annyira sokat, hogy megismerjen, de attól még a barátom mesélhetett rólam.
Köszi a válaszokat.
2010. febr. 12. 07:15
12/12 anonim válasza:
Hogy vigasztaljalak, nekem is volt egy ilyen pasim. Az apjával és a nagyanyjával élt együtt. Hát, egyik sem szólt hozzám egy szót sem. Egy pohár vízzel nem kínáltak meg. Sőt, aztán már fel sem mehettem a lakásba, csak titokban, ha nem volt otthon senki. Hamar röpülőt adtam a srácnak. Nagyon szeretett, mondjuk én már ezért sem bírtam viszontszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!