Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Brutalis kapuzárási pánikon...

Brutalis kapuzárási pánikon van 35 évesen. Ti hogy kezelnetek?

Figyelt kérdés

19/20 eves koromig eleg rosszul neztem ki,emiatt csendes voltam,nem lettek barataim,tapasztalatom es ez az egesz eletem meghatarozta.

Most ebredtem rá hogy nem szórakoztam,nem buliztam,nem voltak csinos tini baratnőim,haverok akikkel bandazhattam volna,nem voltam koncerteken,fesztivalokon..üres az életem visszatekintve.

Dehat ezek már elszálltak,nem lehetek újra 18.

Mas hogy kezelne ezt az erzest?

35/F

2015. febr. 13. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
mondjuk az tény és való, hogy én aktívan jártam (hetente) bulizni kb 2 évig, de előtte-utána elég nyugis voltam, max. a szigetre mentem ki, és most, harmincason tök szép a bőröm meg igen jól tartom magam. szóval vannak előnyei annak is, ha az ember nem vágja magát folyamatosan tönkre a piálással és egyéb dolgokkal.
2015. febr. 13. 20:07
 12/15 anonim ***** válasza:
A kapuzárási pánik egészen mást jelent: azt a szorongást, amely a szexuális potencia csökkenésétől vagy megszűnésétől való félelem következtében tör rá az idősödő (60-65 éves) férfiakra. Hol vagy te még ettől a korosztálytól?:-) Más a gondod: egyszerűen sajnálod, hogy kimaradt az életedből a mozgalmasság, intenzív szórakozás időszaka. Az a kor visszahozhatatlan: hacsak lehet, találj olyan formákat a tartalmas időtöltésre, amelyek mai élethelyzetednek megfelelnek. Ezek között bőven helye lehet a koncerteknek, fesztiváloknak is. Ki mondta, hogy 35 évesen nincs ott helyed? Igenis fiatal vagy: fiatal felnőtt.
2015. febr. 13. 22:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Van pont egy ilyen nagyon jó tanuló, 34 éves srác ismerősöm, aki nem élt magánéletet szinte soha, emiatt érzelmi intelligenciája sincs. Lehet bulizni-partyzni-csajozni, nem gond, csak egyetlen a veszélye: rád találhat könnyen egy olyan nő, aki csak ki fog használni.
2015. febr. 14. 08:11
 14/15 Költőnő? ***** válasza:
18 már nem, ez tény. De szórakozni még eljárhatsz, egy-egy húzósabb este még simán belefér... Nem kell megsavanyodni senkinek, csal mert elmúlt 30, de azért nem is szabad átesni a ló túloldalára.
2015. febr. 14. 08:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem, hogy miért mindenki akkor akarja a "legszebb éveit" élni, amikor még anyagilag nem független, amikor még X órára haza kell érnie, amikor még nem tehet meg mindent szabadon. És most nem hú de nagy dolgokra gondolok.

Szerintem a világ egyik legszomorúbb dolga, ha valaki a boldogságra csak visszaemlékszik. Annak nem korfüggőnek kell lennie. Nem csak fiatalon - bár szerintem a 35 is fiatal - lehet valaki boldog. Az egész életet úgy kell élni, hogy ne csak emlékek legyenek boldogok.

2015. febr. 14. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!