Brutalis kapuzárási pánikon van 35 évesen. Ti hogy kezelnetek?
19/20 eves koromig eleg rosszul neztem ki,emiatt csendes voltam,nem lettek barataim,tapasztalatom es ez az egesz eletem meghatarozta.
Most ebredtem rá hogy nem szórakoztam,nem buliztam,nem voltak csinos tini baratnőim,haverok akikkel bandazhattam volna,nem voltam koncerteken,fesztivalokon..üres az életem visszatekintve.
Dehat ezek már elszálltak,nem lehetek újra 18.
Mas hogy kezelne ezt az erzest?
35/F
Hát nézd, milyen az élethelyzeted? Mert nem mindegy, hogy asszonyka és 3 gyerek vár haza, vagy agglegény vagy. Utóbbi esetben nyugodtan élhetsz, ahogy jól esik - már a törvényes kereteken belül.
Ha családos vagy, akkor ezeket ez energiákat le kell kötnöd valami építőmódon: sport, esetleg asszonnyal együtt, kirándulás, új hobbi stb.
van egy csomó önsegítő könyv, nem csak az amerikai maszlag, hanem tényleg hasznos dolgok, a könyvtárak is tele vannak velük. próbálj valami ötleteket meríteni, élj a jelenben, és ne a múlton keseregj, hanem használd ki azt az időt, ami most van. a legtöbb embernek nem tökéletes az élete. mindenkinek vannak elmaradásai, mindenki megbán elszalasztott dolgokat.
35 évesen, pláne férfiként még nagyon fiatal vagy.
tekintsd ajándéknak, hogy rájöttél, hogy élni szeretnél, és kezdj el élni. használj ki minden napot, gyűjts élményeket, örömöket.
Én most 26 vagyok de ha visszanézek nem bánom h kihagytam rengeteg lerészegedős 7 végét. Ma több eszem van mint másnak. A tini lányokat am sem bánom idősebb nők közt sokkal több az értelmes és nem csak a külsőségekre mennek. A bulizás mint olyan meg számomra egyenlő a kínzással. A 2-es hasonlóan én is inkább moziba/színházba mentem és megyek ma is.
Az h kinek mitől üres az élet totál szubjektív.
V kinek irigylésre méltó de neki még is unalmas.
Míg másnak szinte semmi se jutott de ő még is boldog.
Én nem bánom h ne vettem részt nagy orgiákba cserébe 1 nemi beteg gondozott sem jártam meg és nem kívánt gyerekem sincs.
Nem úgy mint pár haveromnak.
Szia!
Miért nem jársz most bulizni?
Szórakozóhelyek nem korhatárosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!