Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nálatok beteg a gyerek, de...

Ha nálatok beteg a gyerek, de az egyik szülőnek programja van, akkor lemondja a programot?

Figyelt kérdés

Ovis gyerek, egyszerű ovis betegség: láz, bágyadtság, torokfájás.

A másik szülő természetesen a gyerekkel van végig.

2015. febr. 12. 09:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az anya lemondja az apa nem. Ez van.
2015. febr. 12. 11:59
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
Ez pont olyan ökörség számomra, mint a csecsemőhöz mindkét szülőnek felkelni. Mint anya nyilván ápolom a gyerekemet, de egy banális betegségnél nem kell hozzá segítség. Apa nyugodtan mehet a barátaival. Nálunk 1 kikötés van, ha lázas a gyerek, akkor alkoholt ne fogyasszon, mert ha vinni kell orvoshoz, akkor a másik gyerekről érdemben tudjon gondoskodni.
2015. febr. 12. 12:21
 13/22 A kérdező kommentje:
Jelen esetben az anya menne el.
2015. febr. 12. 12:29
 14/22 anonim ***** válasza:
41%

Ha lázas én nem mennék el. Nem azért, hogy ketten legyünk otthon, hanem mert én vagyok az anya és nem tudnék elmenni.

Persze attól is függ, hogy milyen program és mennyire igényel pont engem a gyerek.

Barátnőzést le lehet mondani. Egy munka megbeszélést nem biztos.

2015. febr. 12. 13:52
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Én biza elmennék. Néhány óráról van szó, és nem a haldokló gyerekemet hagyom magára végóráiban, hanem a kicsit megfázott ovisomat az apjára. Nem egy idegenre, az apjára. Jó esetben apa is tudja, mit kell tennie a gyerekkel, nem? főleg, hogy szerintem anyuka vett ki szabadságot, hogy otthon maradjon, közben apu meg (logikus) dolgozik napközben.
2015. febr. 12. 14:07
 16/22 anonim ***** válasza:
71%
Alapvetően azt mondanám, hogy elég, ha az egyik szülő ott van a beteg gyerek mellett, nem kell mindkettőnek, azonban az biztos, hogy ebben a szituban én nem tudnám jól érezni magam szórakozva, úgyhogy én inkább lemondanám, ha nem olyan program, amit nem lehet lemondani.
2015. febr. 12. 14:16
 17/22 anonim ***** válasza:
66%

Nincs gyerekem, a saját gyerekkoromból tudom mondani, hogy az én anyukám elmenne.

Ha betegek voltunk, akkor sem ő volt otthon velünk, hanem apukám. Ugyanúgy be tudta adni a gyógyszert, tudott teát főzni, ebédet is tudott adni...

Sőt, ha apukám sem tudta megoldani, akkor meg a nagymamám volt velünk. Asztiii. Élünk még mindketten az öcsémmel, attól függetlenül, hogy az édesanyucikánk (akit nagyon szeretünk amúgy) nem volt állandóan a s*ggünkben és egyenértékű szülőnk az apukánkkal.

Persze, hogy a nemtudomhányas ősanya válaszolónak a férje nem bír meglenni a gyerekkel, biztos csak nézhette kiskorában, mert a kisbabucikának ilyenkor az anyucikájára van szüksége. Undorító!

Ha ketten őrzik a gyereket, hamarabb elmúlik a torokfájása? Nem hiszem...

Szóval anyuka menjen csak nyugodtan, apuka is felnőtt ember, az ő gyereke is a kis beteg, gondoskodni ő is tud róla, hiszen a szoptatáson kívül egy apuka is pontosan arra képes, mint egy anyuka.

2015. febr. 12. 14:25
 18/22 anonim ***** válasza:
58%
Nyugi az osanya valasz en voltam es poen volt :)Par orara mindenkinek joga van kicsit kiereszteni a gozt, ha a gyerek nincs a halalos agyan. a gyereknek is jobb egy felfrissult, nyugodt szulo!nem egy faradt, megkeseredett idegroncs. Azt ugyis erzi belul egy szulo, h most eleg csaka z egyikunk, vagy kellek en is... azert egy felnott ember csak el tud latni par orara egy nathas gyereket, foleg ha a sajatja!
2015. febr. 12. 15:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
meg valami 18-as vagyok, ha a gyerek lazas en megsem hagynam otthon, nem mintha nem elne tul es apa nem tudna ellatni, de en nem erznem jol magam, de ez en vagyok, es nem tortenik semmi, nem lesz gonosztevo a kerdezo, ha megis elmegy 2-3 orara kiereszteni a gozt.
2015. febr. 12. 16:00
 20/22 anonim ***** válasza:

Ugyan általános sulis korban, de kapaszkodjatok meg, én még egyedül is elvoltam betegen otthon.

Oké, ovis korban valakinek kell a gyerek mellett lenni, úgy alapból, meg ha beteg akkor tolni bele az ételt-italt, mert betegen senki nem akar enni-inni.

De mi baja lenne, ha csak apuka vigyázna rá? Nem is értem, egy kis megfázás miatt miért kéne ott ülni fölötte az egész családnak? Nekem volt hogy nagymamám jött át és ő vigyázott rám, teljesen jól elvoltam.

Ugyanúgy elfoglaltam magam, néztem valami mesét az ágyból, teljesen mindegy ki jön be időnként a lázmérővel meg a teával.

Szerintem nyugodtan mehet.

2015. febr. 13. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!