Az olyan szülő aki fiatal korában zulott, sok egyejszakas kalandban vett részt milyen erkölcsi alapon kritizálja a gyerekét?
Figyelt kérdés
Milyen alapon oktatja ki a gyerekét ha ő sem volt jobb?2015. febr. 11. 21:18
1/23 anonim válasza:
Mondjuk olyan alapon, hogy nem szeretné a gyerekének azt amit ő átélt!
2/23 anonim válasza:
Mert tudja, mit veszthet ezzel a gyerek
3/23 anonim válasza:
Azért például, hogy a gyerek gyerekének ne jusson eszébe ilyen kérdést feltenni!!!!!
5/23 anonim válasza:
Mert utólag valószínűleg belátta, hogy csak a szerencsén múlott, h nem lett komolyabb gond.
6/23 Költőnő? válasza:
mert tudja azt MÁR, amit te MÉG nem.
7/23 anonim válasza:
Az lenne a szép, ha nem tudná miről oktat ki! De akkor azon lennél úgy is fenn akadva! :D :P
8/23 anonim válasza:
Veled történt már olyan, hogy valamit csináltál, ami ott és akkor jó ötletnek tűnt, aztán később rájöttél, vagy bizony vannak káros utóhatásai? Ha igen, fogod majd mondani a gyerekednek, hogy ne csinálja? Nekem pl. sokáig szokásom volt minden zacskós élelmiszert késsel kinyitni, amíg egyszer csontig bele nem vágtam az ujjamba. Azóta nem csinálom. A fiam meg már betéve tudja ezt a sztorit, annyiszor mondtam el neki, hogy miért csak ollóval szabad zacskót bontani. De igaz, semmi alapom rá, hogy ezt megszabjam neki, hiszen ugye én se voltam jobb, nem?
9/23 anonim válasza:
Mert nem akarja hogy ugyan azokat a hibákat elkövesse a gyereke is.
10/23 anonim válasza:
Igen, ez csak eggyel több érv amellett, hogy tudja, miről beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!