Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lakásban dohányzók! Nem...

Lakásban dohányzók! Nem szeretném megbántani Anyukámat, de valamit tennem kéne. Ötletek?

Figyelt kérdés

Édesanyám rengeteget dohányzik, és ráadásul a lakásban, és sajnos iszonyúan büdös van odabennt. Már én sem szeretek odamenni, a férjem kifejezetten utál, és ráadásul most babát várok, nem szeretném ennek kitenni a gyerekemet.

Egyébként rendes, tiszta, minden rendben körülötte, nincsenek rossz anyagi körülmények, más káros szenvedély, csak ez a cigi.

Az illatgyertyát és a füstölőt utálja, mert ezeket már vittem neki, hogy hátha segít. Több ötletem sajnos nincs.

Mit mondjak neki, és mivel tehetném "illatosabbá" a lakást?

2010. febr. 11. 09:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet kapni Rossmannban vagy DM-ben dohányrás utáni légfrissítőt ami elméletileg semlegesíti a dohányzás okozta szagokat.És elektromos.Asszem Ambi pur.Próbáld meg ezt ha ez sem segít monnd meg neki,h nem vagy hajlandó bemenni hozzá és a te meg a baba egészségét károsítani.én is dohányzom de csak a konyhában nyitott ablaknál,nem szeretem a cigiszagot én sem:).
2010. febr. 11. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:
10:18-as, én úgy vettem ki a kérdező soraiból, hogy nem egy helyen laknak. Szóval ettől nem lesz asztmás a gyerek, hiszen nem kötelező odamenni.
2010. febr. 11. 10:36
 13/13 anonim ***** válasza:

másfeles sokadik emeleti lakásban lakom,párom cigizik benn

de még télen a leghidegebb időben is kinyitja jol az ablakot,és kifele fujja a füstöt...

soha nem érzem be,pedig másik szobába éreztem amig nem igy cigizett...

2010. febr. 11. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!