A párom krónikus hazudozó? Miért csinálja ezt?
Igen, ez annak a jele.
Nekem is volt még ifjabb éveimben egy ilyen lovagom. Szerencsére nem sokáig. Mindenben hazudott. Olyan apróságokban is, aminek abszolút semmi jelentősége, pl. hogy hányadik emeleten laknak...
A legdurvább hazugsága az volt, hogy meghalt az anyja. Aztán mikor pár évvel a kapcsolat lezárta után véletlenül összefutottunk a HÉV-en, és váltottunk pár szót, akkor mesélt az anyjáról. Tehát nem halt meg. :D Csak már nem emlékezett rá, hogy mit is hazudott róla korábban.
Nekem is volt egy ilyesféle exem. Nem bírnék így élni már.
Mikor összejöttem a párommal, volt egy kikötésem. Nincs hazugság, füllentés, mert tényleg nem bírnám elviselni ezek után.
Nekem 2 "igazi" exem volt. Szexelősből, ha így jobban tetszik...
Azzal a pasival, akiről írtam, nem jutottunk el a szexig, csak a csókig. Ekkor ráadásul még szűzlány voltam.
Úúú hát nem is tudom hogy számoljam össze azt a mérhetetlen sok exet. Volt a hazudós 15-20 éves korom között, meg utána még egy pár hónapos kapcsolat. Ez, ha jól számolom kettő ember.
De szerintem ha "mindenkinek volt hazudós exe" akkor az pont nem a nőkre szégyen, hiszen az nem utal a kapcsolatok számára, hanem inkább a normális férfiaknak égő, hogy ennyire rontja jópár idióta a képet róluk.
Mert nagyon jól tudom, hogy nem minden pasi disznó, sőt rengeteg remek embert ismerek. Ugyanúgy ahogy rengeteg remek nőt. De iszonyat sok csúszómászó férget is, akik kialakítják a rossz képet a nemekről.
Ez van.
nekem még nem volt dolgom ilyen férfival, de szerintem nagyon nincs az agyába rendbe valami.
Szerintem kérdezd meg, de hiszem hogy erre van ésszerű magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!