Derult mar ki olyan csaladi titok, amirol almodni sem mertetek?
Apai nagybátyám ügyvéd volt, 82 évesen távozott el. A közvetlen család és a rokoni kör mindig rendkívül visszahúzódó, befelé forduló, baráti kapcsolatokat sem igénylő embernek ismerte, akinek az életében soha nem tűnt fel egyetlen egy nő sem, pedig kiemelkedően szép férfi volt: magas, sudár, nemes vonású - és művelt, tisztességes (szegény emberek ügyeiben ingyen is segített) - szóval, különös...szinte már különc.
A temetésén diszkréten megjelent egy finom, elegáns idős hölgy, a hozzátartozóktól elhúzódva. Néhány héten belül, a hagyaték, - iratok, levelezés - rendezése során megbizonyosodtunk arról, hogy a hölgy (maga is jónevű jogász) nagybátyánk egész életen át tartó, egyetlen szerelme volt, aki, amikor feleségül kérte, családja nyomására nemet mondott és férjhez ment a szüleinek jobban tetsző máshoz. Nem sokáig tudott azonban ellenállni annak a szerelemnek, amit ő ugyanolyan intenzíven érzett: mindenki előtt titkolt kapcsolatuk, amiből soha nem lett házasság, sem együttélés, akkor sem, mikor a hölgy megözvegyült, nagybátyám utolsó éveiig tartott. Senki, soha, semmit nem tudott róla. Rendhagyó Philemón és Baucisz-történet, két különleges szereplővel.
9. Vagyok..nem oszthatom meg anélkül, hogy aki ismer ne jönne rá.. És tényleg a mai napig a család nagyon kis része tud....
Eltitkolt gyerek..sok év kettős elet..feltesó osztalytars..rokonegymásbaszeretese..
Stb..
Még maga a gyerek sem tud semmit..
Ennel többet nem merek
Sokan gyakoriznak a családban
Teha
A nagyszüleim megszöktek. Egész addig elmerültem a rózsaszín lányregényben, míg meg nem tudtam, hogy azért kellett elszökniük mert első unokatestvérek.
Mikor öt éves voltam, anyám szétvágta a kezét. Konyhai balesetnek hazudták, de megtudtam hogy öngyilkos akart lenni.
amikor a férjem házába költöztem, akkor szembesültem a világ "szebbik" felével, mert ebben az utcában mindenre van példa, de komolyan! Ez valami gyűjtőhely. :/
Itt is van egy lány, aki a nevelőapjának szült gyereket, és a gyerek nagyapának szólítja, nem tudja, hogy az apja. Később egy abortusza is volt, ugyanúgy a nevelőapától, miközben a nevelőapa az édesanyával van együtt, kívülről semmi nem látszik a dologból.
A saját családomban szerencsére nem.
Van egy ismerősöm, aki 18 éves kora körül tudta meg, hogy van egy pici féltestvére, miután kiderült, hogy az apukájának huzamosabb ideig volt egy párhuzamos kapcsolata a házassága alatt.
Egy barátnőm már felnőtt nőként, anyaként egy Hellinger féle családállításon szembesült azzal a számára sokkoló információval, hogy nem az a vér szerinti apukája, akit egész életében annak hitt. (Akkor már nem élt az apukája.)
Az anyukája nagyon megdöbbent, hogy erre hogy jött rá, de a kérdéseire bevallotta, hogy tényleg így van, és erről a tudott a férje is a kezdetektől fogva, de nem akarták neki megmondani.
Nagyapamrol kiderult hogy sarkanygyik, es aranytojast tojik! En meg kolumbiai drogbaro vagyok! Lepontozhattok es tehettek 1 szivesseget! Ha mar az elozo valaszomat is lehuztatok.
Mi a rakor lehet lepontozno egy ilyen valaszon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!