Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Derult mar ki olyan csaladi...

Derult mar ki olyan csaladi titok, amirol almodni sem mertetek?

Figyelt kérdés

2015. febr. 9. 21:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Apai nagybátyám ügyvéd volt, 82 évesen távozott el. A közvetlen család és a rokoni kör mindig rendkívül visszahúzódó, befelé forduló, baráti kapcsolatokat sem igénylő embernek ismerte, akinek az életében soha nem tűnt fel egyetlen egy nő sem, pedig kiemelkedően szép férfi volt: magas, sudár, nemes vonású - és művelt, tisztességes (szegény emberek ügyeiben ingyen is segített) - szóval, különös...szinte már különc.

A temetésén diszkréten megjelent egy finom, elegáns idős hölgy, a hozzátartozóktól elhúzódva. Néhány héten belül, a hagyaték, - iratok, levelezés - rendezése során megbizonyosodtunk arról, hogy a hölgy (maga is jónevű jogász) nagybátyánk egész életen át tartó, egyetlen szerelme volt, aki, amikor feleségül kérte, családja nyomására nemet mondott és férjhez ment a szüleinek jobban tetsző máshoz. Nem sokáig tudott azonban ellenállni annak a szerelemnek, amit ő ugyanolyan intenzíven érzett: mindenki előtt titkolt kapcsolatuk, amiből soha nem lett házasság, sem együttélés, akkor sem, mikor a hölgy megözvegyült, nagybátyám utolsó éveiig tartott. Senki, soha, semmit nem tudott róla. Rendhagyó Philemón és Baucisz-történet, két különleges szereplővel.

2015. febr. 9. 23:03
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

9. Vagyok..nem oszthatom meg anélkül, hogy aki ismer ne jönne rá.. És tényleg a mai napig a család nagyon kis része tud....

Eltitkolt gyerek..sok év kettős elet..feltesó osztalytars..rokonegymásbaszeretese..

Stb..

Még maga a gyerek sem tud semmit..

Ennel többet nem merek

Sokan gyakoriznak a családban

Teha

2015. febr. 9. 23:08
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

A nagyszüleim megszöktek. Egész addig elmerültem a rózsaszín lányregényben, míg meg nem tudtam, hogy azért kellett elszökniük mert első unokatestvérek.

Mikor öt éves voltam, anyám szétvágta a kezét. Konyhai balesetnek hazudták, de megtudtam hogy öngyilkos akart lenni.

2015. febr. 10. 04:51
 14/22 anonim ***** válasza:
30%

amikor a férjem házába költöztem, akkor szembesültem a világ "szebbik" felével, mert ebben az utcában mindenre van példa, de komolyan! Ez valami gyűjtőhely. :/

Itt is van egy lány, aki a nevelőapjának szült gyereket, és a gyerek nagyapának szólítja, nem tudja, hogy az apja. Később egy abortusza is volt, ugyanúgy a nevelőapától, miközben a nevelőapa az édesanyával van együtt, kívülről semmi nem látszik a dologból.

2015. febr. 10. 10:39
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

A saját családomban szerencsére nem.

Van egy ismerősöm, aki 18 éves kora körül tudta meg, hogy van egy pici féltestvére, miután kiderült, hogy az apukájának huzamosabb ideig volt egy párhuzamos kapcsolata a házassága alatt.

Egy barátnőm már felnőtt nőként, anyaként egy Hellinger féle családállításon szembesült azzal a számára sokkoló információval, hogy nem az a vér szerinti apukája, akit egész életében annak hitt. (Akkor már nem élt az apukája.)

Az anyukája nagyon megdöbbent, hogy erre hogy jött rá, de a kérdéseire bevallotta, hogy tényleg így van, és erről a tudott a férje is a kezdetektől fogva, de nem akarták neki megmondani.

2015. febr. 10. 13:12
 16/22 anonim ***** válasza:
82%
Én 11 évesen tudtam meg teljesen véletlenül, hogy apámat a nagyszüleim örökbe fogadták. Kutakodtam kíváncsiságból az irataik között, az iskolai bizonyítványát szerettem volna megtalálni. Helyette mást találtam. Soha nem hajlandó szóba hozni. Már 45 éves vagyok, de még mindig azt hiszi, hogy nem tudom.
2015. febr. 10. 14:06
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
egy rokon évekig erőszakoskodott velem, persze mindig sikerült kivédenem, egyszer majdnem megerőszakolt, de akkor is megszabadultam... nem akartam bajba keverni, hallgattam, majd szinte felnőttként kibukott belőlem. erre megkaptam hogy biztos én voltam a hibás (10 évesen???) amikor végigrettegtem a közös rokonlátogatásokat, erre rám lett kenve. később kiderült, pszichiátriai eset, de mai napig az egekig magasztalják, és úgy lett elkönyvelve hogy én voltam a "szajha"... azóta nem állok velük szóba.
2015. febr. 10. 14:53
 18/22 anonim ***** válasza:
9%

Nagyapamrol kiderult hogy sarkanygyik, es aranytojast tojik! En meg kolumbiai drogbaro vagyok! Lepontozhattok es tehettek 1 szivesseget! Ha mar az elozo valaszomat is lehuztatok.

Mi a rakor lehet lepontozno egy ilyen valaszon?

2015. febr. 10. 16:15
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem semmi
2015. febr. 12. 04:59
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek az utolsóval...
2015. febr. 17. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!