Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig turjem ezt, vagy ha...

Meddig turjem ezt, vagy ha kiakadok, en vagyok a boszi?

Figyelt kérdés

39 eves vagyok, nagyon fiatalon mentem ferjhez, mar van egy husz eves fiam. A baratnojevel van egy kis gondom... Pontosabban neki velem. Eddig ket baratnoje volt a fiamnak, mindketto aranyos, jol nevelt volt, szivesen lattam oket itthon, csaladi korben is, sajnaltam, mikor szakitottak. A legujabb baratno mar az elso talalkozaskor lekezeloen viselkedett, gunyosan nezett vegig rajtam, eleg gyakran hasznalja megveto hangsullyal az "Uristen" kifejezest. Kajara, amit eleteszek, az eletstilusomra, hogy hat gyereket szultem. A ferjem "nem zavarja", az ikreim se, a ket legkisebbet meg szeretgeti is, egyedul a 16 eves lanyomba kotott bele egy vacsoranal, ezt viszont mar nem hagytam.

En eleg bekessegszereto vagyok, a csaladunk minden tagja nagyon szereti egymast, ez egy vedett kis feszek. Nalunk nem szokas a gunyolodas csak a szeretetteljes csipkelodes, nagyon zavar a lany eleg eroteljesen kifejezett unszimpatiaja.

A fiam annyit mondott a lanyrol, hogy rossz gyerekkora volt, es biztos zavarja a mi "idilli" eletunk, a szeretet egymas irant, amit ki is fejezunk.

Ket ellentetes erzelem kuzd bennem, sokszor a legszivesebben kihajitanam, amikor pofakat vag a miniszoknyamra vagy a hosszu hajamra, vagy a vacsorara, masreszt meg sajnalom a multja miatt, ha tenyleg azert olyan tuskes.

Mi lehet ebben a helyzetben a jo megoldas?

2015. febr. 8. 22:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem még próbálj tűrni egy kicsit. Adj neki időt próbálj meg barátkozni közeledni felé az ő szintjén stílusában, de ha később sem változik a helyzet akkor pörgesd meg a hajánál fogva!
2015. febr. 9. 09:08
 12/12 A kérdező kommentje:

A miniszoknya nem "fenektakarot" jelent nalam, hanem izleses ruhadarabot valamivel terd felett, tehat nem ok a lehidalasra. Sajnalom, akit lepontoztak, nekem mindegyik valasz hordozott megfontolandot, ertekes hozzaszolas mindegyik.

Uj fejlemeny, hogy a ferjem bevonult a fiam meg par uveg sor tarsasagaban a nappaliba, kiterelve az osszes kicsit, hogy most apa-fia, ferfi a ferfivel beszelgetest folytasson vele az ugyrol.

Bar en eddig csak valami sportkozvetitest hallottam, mikor az ikreket elzavartam a kulcslyukrol.:/

Kivancsi vagyok, mire jutnak, meg kicsit ideges, nem akarom, hogy a fiam megharagudjon, vagy valami, szoritsatok!

2015. febr. 9. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!