Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ezt csinálnia?

Miért kell ezt csinálnia?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy teher van rajtam a suli miat...nagy a nyomás..ezer meg ezer problémá lenne...nincs legjobb barátnőm akivel megbeszélhetném a dolgokat...de még csak olyan se akiben megbíznék...éjjel nappal tanulok...már alig bírom..és ha vmit nem értek akk hívom anyát h segítsen..aztán ő rávágja h nem érti..én meg elmondom h legalább elolvashatná..ekkor bevágja a sértődöttet és mindig azt mondja h mer én mindig azt mondom h szar anya..amikor nem is mondtam ilyet csak azt h segíthetne..és h nem bírom ezt a nyomást..muszáj vkivel megosztanom a problémámim..egyedül nem bírom elviselni..mit csinálhatnék? minden egyes nap ez megy..ha rossz jegyet viszek leszid...meg ha visszabeszélek mindig azzal példálózik h bezzeg tesómmal nem voltak problémák...csak tanulok és sírok..elegem van :( :'(
2010. febr. 10. 18:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs, akivel megbeszélhetnéd a problémát, beszéld meg a házidokival. Ő lehet, hogy tud ajánlani pl. pszichológust.
2010. febr. 11. 09:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :) leültem vele beszélni, eleinte kicsit mérges volt h mit képzelek meg ienek...h pont nekem vannak problémáim..semmi dolgom nincs csak tanulni..ezeket mondta..aztán már visszavágtam neki a tényekkel és így beleképzelte magát a helyzetembe..kibékültünk..megígérte h türelmesebb lesz velem :) beíratkoztam táncolni :) és rögbizni is járok :) köszönöm (L)(K)
2010. febr. 11. 17:41
 13/14 anonim ***** válasza:
A masodik vagyok.Nem ertek azzal egyet,hogy anyukat kimeljuk,es forduljunk mashoz,hisz mint mar irtam,az ANYUKAJA,az o testebe fejlodott.Es nem hiszem hogy anyukat sajnalni kellenne,ha en a szomszed gyereket minden nap sirni latnam,rohannek hozza,hogy segitsek.Sajnos vannak szulok,akik onzok,hiaba van gyerek,meg mindig a sajat egoja a fontossabb.Hidd el nekem,par ev mulva erettebb,okosabb,es szokimondobb leszel.Helyre fogod tenni anyukat,es remelem te nem fogod ezt elkovetni a sajat gyerekeden!Fel a fejjel!
2010. febr. 22. 09:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Értem :) és igaz h megoldódott a helyzet..de igazad van..az anya az anya..és nem mindig a barátoknak kellene elmondani..hiszen kiönthetem a szívem de a probléma nincs megoldva vele..aki ilyen helyzetben van azt tanácsolom neki..h ne féljen beszélni az anyukájával..mint ahogy én tettem..nem nyelt le keresztben..sőt utánna már ő is sírt h nem törődött velem..:S és soh ade soha nem fogom ezt csinálni a gyerekemmel.nem ezért szülöm meg ha majd lesz hanem h támogassam..és persze lesznek problémáink de mindig támogatni fogom őt :)
2010. febr. 22. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!