Miért kell ezt csinálnia anyámnak?
Sziasztok!
Nagyon elegem van anyámból, 2 féle kaját csinál de nem igaz hogy annyira nem ismeri saját lányát hogy tudja hogy mit az a kaja amit nem szeret..
Talán 1 kaja van amit nem eszek meg,az pedig a lecsó..
De nem igen szeretem a pogácsát sem, de ezt Ő is tudja hogy nem rajongok érte..
Mégis ezt a kettőt csinálja.. De akkor mért nem csinál nekem olyan kaját amit én is megeszek??
Semmi felvágott nincs itthon, csak az amit főz majd...
Szerintem beszéld meg édesanyáddal a dolgot. Ha meg nem használ, akkor rendelj pl pizzát vagy valamit. Amúgy sokszor csinál lecsót és pogácsát vagy csak néha?
Kérdezd meg tőle hogy ha tudja hogy nem szereted akkor miért csinálja pont ezeket?
Első: Ritkán!! De szerintem most is direkt szívat, mert mikor megmondtam neki tök redes hangnembe hogy "anya de én azt nem szeretem, nekem is csinálsz olyat amit szeretek?" Akkor már az elkényesztettet fiát is bevonta, mert olyanokat mondott neki hogy húzza ki a sz.gépemet mert hogy képzelem én ezt a hangnemet?
Direkt azért csinál ilyen kaját mert tesóm ezt mondta neki...
1.)Biztos van valami, amit tudnál enni. Ha más nem pirítós. nem igaz, hogy tényleg semmi olyan nincs otthon amit meg tudnál enni. Azt elhiszem, hogy semmihez nem fűlik a fogad.
2.) Csinálj magadnak te valami kaját
3.) Biztos van zsebpénzed, hát azt most költsd étkezésre
4.) Azt írod, hogy megeszed a pogit, csak nem rajongsz érte. Tehát azt is eheted.
"1.)Biztos van valami, amit tudnál enni. Ha más nem pirítós. nem igaz, hogy tényleg semmi olyan nincs otthon amit meg tudnál enni. Azt elhiszem, hogy semmihez nem fűlik a fogad.
2.) Csinálj magadnak te valami kaját
3.) Biztos van zsebpénzed, hát azt most költsd étkezésre
4.) Azt írod, hogy megeszed a pogit, csak nem rajongsz érte. Tehát azt is eheted."
Igen biztosan van, de én csak azt nem értem, hogyha tesóm monddja neki hogy milyen kaját csináljon, és pl:anyu tudja hogy azt nem szeretem, akkor miért nem mondja neki hogy azért olyat válasz ami a tesódnak is ízlik?
szerintem, ha be tudod kapcsolni a számítógépet, akkor elég idős vagy hozzá, hogy a tűzhelyet is bekapcsold és kinyisd a hűtőt...
az mondjuk fel sem merült benned, hogy anyád végre enne olyasmit is, amivel senkihez nem kell alkalmazkodnia, hanem neki jól esik?
Hány éves vagy? Mert bizony nem biztos, hogy el kell várnod anyukádtól, hogy mindent a feneked alá tegyen. Ha pedig válogatós vagy, akkor magadra vess.
Vagy főzz olyat, amit megeszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!