Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ezt csinálnia...

Miért kell ezt csinálnia anyámnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon elegem van anyámból, 2 féle kaját csinál de nem igaz hogy annyira nem ismeri saját lányát hogy tudja hogy mit az a kaja amit nem szeret..

Talán 1 kaja van amit nem eszek meg,az pedig a lecsó..

De nem igen szeretem a pogácsát sem, de ezt Ő is tudja hogy nem rajongok érte..

Mégis ezt a kettőt csinálja.. De akkor mért nem csinál nekem olyan kaját amit én is megeszek??

Semmi felvágott nincs itthon, csak az amit főz majd...

2011. jún. 30. 09:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem beszéld meg édesanyáddal a dolgot. Ha meg nem használ, akkor rendelj pl pizzát vagy valamit. Amúgy sokszor csinál lecsót és pogácsát vagy csak néha?

Kérdezd meg tőle hogy ha tudja hogy nem szereted akkor miért csinálja pont ezeket?

2011. jún. 30. 09:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Mertha már elmúltál 10,akkor elég nagy vagy hogy csinálj magadnak valamit.
2011. jún. 30. 09:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem rinyálni kéne, hanem nekiállni, és magadnak csinálni kaját.
2011. jún. 30. 09:43
 4/14 A kérdező kommentje:

Első: Ritkán!! De szerintem most is direkt szívat, mert mikor megmondtam neki tök redes hangnembe hogy "anya de én azt nem szeretem, nekem is csinálsz olyat amit szeretek?" Akkor már az elkényesztettet fiát is bevonta, mert olyanokat mondott neki hogy húzza ki a sz.gépemet mert hogy képzelem én ezt a hangnemet?

Direkt azért csinál ilyen kaját mert tesóm ezt mondta neki...

2011. jún. 30. 09:45
 5/14 anonim ***** válasza:

1.)Biztos van valami, amit tudnál enni. Ha más nem pirítós. nem igaz, hogy tényleg semmi olyan nincs otthon amit meg tudnál enni. Azt elhiszem, hogy semmihez nem fűlik a fogad.

2.) Csinálj magadnak te valami kaját

3.) Biztos van zsebpénzed, hát azt most költsd étkezésre

4.) Azt írod, hogy megeszed a pogit, csak nem rajongsz érte. Tehát azt is eheted.

2011. jún. 30. 09:47
 6/14 A kérdező kommentje:
Meg most is olyanokat vág a fejemhez hogy tegnap se mosogattam el.. Tegnap kiételesen azért nem mosogattam el, mert pont jöttek a b.nőim mikor Ő ment dolgozni, és estig kint maradtam velük, este meg már nagyon fáradt voltam.. Amúgy minden nap kiteregetek, elmosogatok, borsót fejtek, beszedem a ruhákat.. Este van hogy rántottát csinálok.. (Még annyira nem tudok főzni, még tanulgatok)
2011. jún. 30. 09:48
 7/14 A kérdező kommentje:

"1.)Biztos van valami, amit tudnál enni. Ha más nem pirítós. nem igaz, hogy tényleg semmi olyan nincs otthon amit meg tudnál enni. Azt elhiszem, hogy semmihez nem fűlik a fogad.

2.) Csinálj magadnak te valami kaját

3.) Biztos van zsebpénzed, hát azt most költsd étkezésre

4.) Azt írod, hogy megeszed a pogit, csak nem rajongsz érte. Tehát azt is eheted."

Igen biztosan van, de én csak azt nem értem, hogyha tesóm monddja neki hogy milyen kaját csináljon, és pl:anyu tudja hogy azt nem szeretem, akkor miért nem mondja neki hogy azért olyat válasz ami a tesódnak is ízlik?

2011. jún. 30. 09:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Nőlj fel! Azért mert a tesódnak az ízlik. Perszeyenkor készíthetne neked is valamit, de amíg itt hisztizel, már meg is csinálhattad volna magadnak.
2011. jún. 30. 09:55
 9/14 anonim ***** válasza:

szerintem, ha be tudod kapcsolni a számítógépet, akkor elég idős vagy hozzá, hogy a tűzhelyet is bekapcsold és kinyisd a hűtőt...

az mondjuk fel sem merült benned, hogy anyád végre enne olyasmit is, amivel senkihez nem kell alkalmazkodnia, hanem neki jól esik?

2011. jún. 30. 10:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Mert bizony nem biztos, hogy el kell várnod anyukádtól, hogy mindent a feneked alá tegyen. Ha pedig válogatós vagy, akkor magadra vess.

Vagy főzz olyat, amit megeszel.

2011. jún. 30. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!