Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem elég a családom az életben?

Nekem elég a családom az életben?

Figyelt kérdés

Tehát arról van szó, hogy nekem nagyon jó családom van, tényleg bármikor számíthatok rájuk, és ezért nem is annyira érzem a szükségét, hogy sok barátom legyen. Mármint, vannak barátaim, velük is elmehetek akárhová ha szeretnék, de én nem igazán szeretnék, mert akkor is mindig az jut eszembe hogy ez a nővéremnek/anyukámnak mennyire tetszene, szeretnék vele lenni. Stb. Tényleg, ha szeretnék egy csajos napot, ott az anyukám nővérem, nagymamám, húgom, akikkel tudok nevetni, tényleg bármit meg tudok velük beszélni, na mindegy szóval értitek a lényeget. A kérdés az, hogy ez baj-e, hogy a családom sokkal fogntosabb nekem mint a barátaim?

16L

2015. febr. 6. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Dehogy baj, örülj neki, szerencsés vagy. Ettől még ha valaki szimpatikus, ne zárkózz el tőle, de a jelen helyzet lenne az ideális mindenki számára, amikor a vér szerinti hozzátartozói (no meg a házastársa, ha van) egyben a legjobb barátai is.
2015. febr. 6. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ideális mindenki számára, ha csak a rokonokhoz kapcsolódik igazán. A nem vér szerinti, más környezetben élő barátok a látókört szélesítik, ez is fontos.

Ettől függetlenül szerintem nem baj, ha a legközelebbi rokonaid a barátaid is.

2015. febr. 6. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, de másokat sem lehet elhanyagolni, mivel jobb, ha minél szélesebb a baráti köröd. Ha mindenki mást kizárnál a köreidből, nagyon égysíkúak lennének a kapcsolataid.
2015. febr. 6. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért remélhetőleg ellenkező nemű is van a családodban, mert különben nagyon egyoldalú lenne a dolog !
2015. febr. 6. 18:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Persze, ugyanúgy vannak fiúk is a családban, apukámmal is sok időt töltök, öcsémmel is, nagybátyámmal.

Az iskola miatt a barátaimmal is sokat vagyok, iskola után is általában, de nyári szünetben, meg a többi iskolai szünetben, hétvégén, kevesebbet vagyok velük, mert nem érem szükségesnek.

2015. febr. 6. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!