Nagyrészt igen. Amiben hallgatni szoktam, többnyire amikor anyósom viselkedése zavar, de elsősorban azért, mert apróságok is zavarnak vele kapcsolatban, ami valóban zavaró, de a fiának nyilván nem dörgölöm az orra alá, mert mégiscsak az anyjáról van szó. Nagy dolgokat elmondok az anyjával kapcsolatban is. Nem biztos, hogy ez így helyes, de én így látom jónak. Próbálom a kicsiket elfelejteni.
2010. febr. 10. 13:49
12/18 anonim válasza:
a fontos dolgokat igen. meg olyanokat, amik érdekesek lehetnek számára (azonos területen dolgozunk, folyton tanulunk egymástól). meg ami izgis/vicces stb...minden problémámat persze nem pakolom rá, pedig a férjem, de vannak olyan dolgok, amivel nem terhelem, mert őt nem érinti, meg meg tudom oldani egyedül is. meg a "csajos" dolgokat sem. sokat beszélgetünk, de MINDENT azért nem. nem azért, mert titkolni valóm van, hanem mert ez hosszú, érdektelen és rémunalmas beszélgetésekhez vezetne, azmeg kinek jó...meg a szakmával akpcsolatban is általánosságban szoktunk beszélgetni, én főkönyvelő vagyok, ő is könyvel emllékállásban, és hát ugye ez bizalmi munka. én sem örülnék, ha kiderülne, hogy az ügyvédem otthon rólam csacsog a feleségével...
2010. febr. 10. 14:03
13/18 anonim válasza:
Elmondok mindent, sőt talán sokat is. Mióta itthon vagyok a babával, azóta olyan dolgokat is elmondok, aminek ezelőtt nem tulajdonítottam túl nagy jelentősséget.
Viszont rajta sokszor látom, hogy valamin agyal, de csak noszogatásra mondja el, mert nem karja rám tenni még azt a terhet is.Azért szoktam noszogatni, mert tudom, hogy sok gond van a vállalkozásunkkal. Aztán mikor elmondja mégis látom rajta, hogy megkönnyebbül, utána sokkal jobban érzi magát.
2010. febr. 10. 14:09
14/18 anonim válasza:
Kb mindent, de nálunk is az a helyzet, hogy ő megállás nélkül tud egész nap beszélni, én csak akkor szólalok meg, ha nagyon muszáj és néha fáraszt az ő dumája is és legszívesebben közbevágnék, hogy ez most nem érdekel, mert túl fáradt vagyok hozzá, hogy felfogjam amit mond. Persze ezt nem tehetem, ezért igyekszem figyelni rá:)
2010. febr. 10. 14:50
15/18 anonim válasza:
Mindent. Nincsenek tabuk. És fordítva is működik.
2010. febr. 10. 16:40
16/18 anonim válasza:
Mi mindent, évek óta.
Mindketten mindent megosztunk és mindent megbeszélünk egymással. Azt gondolom, ha életközösséget vállaltam valakivel és Ő is velem, akkor nincs olyan, hogy valami csak rám vagy csak Rá tartozik. A párom is ilyen elveket vall.
2010. febr. 18. 10:58
17/18 anonim válasza:
Mindent, de apró dolgokat, amit írt valaki, hogy milyen zoknit húzzak nem.
Plusz, ha barátnőm rám bíz valami személyeset, azt se.
2010. febr. 18. 18:07
18/18 anonim válasza:
amit megkérdez,meg amit úgy érzek rá tartozik,azt mindenképpen..tehát mindent..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!