Mindent megbeszéltek a párotokkal?
Kifejthetnéd bővebben...
Megbeszélem vele, ha egy 5 számjegyű kiadáson gondolkozom, de azt, h reggel milyen színű zoknit vegyek fel, azt nem.
egy két apróság van, amiket azért nem mondok el neki, mert tudom, hogy rosszul érintené.
ezek pl. volt pasikkal kapcsolatos témák
de szerintem ez rendjén van
Egyértelműen igen! Ő nem csak a szerelmem, hanem a lelkitársam, legjobb barátom, néha mintha a bátyám is lehetne :)
Egy kapcsolat fontos alapja, ha a dolgainkat egymással beszéljük meg, és nem másokkal(pl nem a fórumra írkálom ki a problémáimat a szexuális életemben... na de ez más téma, bocsi, csak felkavart egy másik kérdés)
Szóval igen, mindent megbeszélünk :)
MINDENT, tenyleg...
O az elso akinek mindent mindig elmondok. Oromot, banatot, haragot, jokedvet, sikert, szerencsetlenseget, barmit...
(gondolom a kerdezo nem a zokni szinere gondolt...de ha megkerne vennek a kedveert sarga zokni helyett akar keket:D)
Szerintem a jo kapcsolat alapja a kommunikacio. Nekem is O a legjobb baratom (is).
Minden ami velem kapcsolatos az Ra is tartozik...neha meg a baratnoim gondjait is megbeszeljuk, altalaban vannak jo otletei:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!