Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről?...

Ti mit gondoltok erről? Valóban a páromnak van igaza?

Figyelt kérdés

Páromnak el kellett menni délután dolgozni. Gondoltam kimegyek a 15 hónapos lányommal anyukámékhoz akik 15 km-re laknak, és majd este hazajövünk.

Erre azt mondta ne menjek ki mert egy csomó vad van a két falu között. (Erdős rész) és minden héten van emiatt ott baleset.

Félt minket, a lányunkat engem. 28 hetes terhes vagyok.

Azt mondja majd holnap kimegyünk együtt. Ezen jól összekaptunk.

Dühös vagyok hogy nem "enged"ki. Valóban csak féltene minket vagy ti mit gondoltok erről a helyzetről?

Tény már kicsit kényelmetlen a vezető pozíció de kibírnám.

2015. febr. 4. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak félt, ezen nem kell megsértődni.

Én nagyon érzékeny vagyok arra, ha bárki is irányítani akar vagy erőszakkal befolyásolni, de ebben még a lázadó és utasításokat nem tűrő lelkem sem lát kifogást. :-)

ha soha egyáltalán nem engedne el vagy másban is korlátozna, az más. De ez puszta féltés.

2015. febr. 4. 22:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezen összekapni?! Nemhogy megbecsülnéd, bakker!

Remélem, bocsánatot is kértél tőle a felesleges hisztid miatt!

2015. febr. 5. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!