Hogy tudnék megnyugodni?
Nálam teljesen nonszensz, hogy csekkoljuk egymás hívásnaplóját, egyáltalán a másik privát dolgaiba beletekintsünk.
De ha már megtetted, akkor vidd végig, szerintem nem fogsz örülni a végeredménynek. Nem véletlenül törölte a telefonszámot és a magyarázata is gyenge.
Megkérném, hogy előttem hívja fel a nőt és utaljon a konkrét tegnapi beszélgetésre. Kihangosíttatnám vele a telefont. Ha nem tenné meg, akkor vaj van a fején, ismét átvert.
Mindig megállapítom, ha a bizalmat egyszer eljátsszák, azt szinte soha nem lehet teljesen visszaállítani. Olyan, mint a széttört tükör, csak összeragasztani lehet, de a képe soha nem lesz olyan.
Akkor szeresd és tiszteld a párod!
ne nyomozz, ne keress mindenáron valami titkot! Látod, a hülyeségeddel már megtanítottad, hogy titkolózzon előtted, töröljön számokat, mert féltékeny leszel, stb. Gratulálok! El fogod érni, hogy tényleg megcsal és mindig mindent titkolni fog előtted. Még azt is amit gondol, hátha azt is kiszednéd belőle.
Állj le, vagy ülj le vele és beszéljétek meg. De ha mond valamit azt vedd tudomásul és fejezd be a gyanúsítást, nyomozást, mert megmérgezed a kapcsolatotokat és tényleg keresni fog valakit. És ügyesebb lesz, fogalmad sem lesz róla.
Egyébként nem tudom mennyi dolgod van és mennyit kell telefonálnod, de ha akár én, akár a férjem gyanakodni kezdtünk volna és nyomozni, mert a másik foglalt (!) (nem kikapcsolt) volt, akkor kb. egy hónap után pápá lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!