Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyerekvállalasba mindkét...

A gyerekvállalasba mindkét fel beleegyezese szükséges vagy baki esetén elfogadható ha a nő szava dönt?

Figyelt kérdés
Ha a pár úgy egyezett meg hogy nem akarnak gyereket védekezés mellett mégis terhes lett a nő. Elvileg egyik fél sem akart gyereket. A nő most mégis szeretné megtartani. Mit tehet ilyen helyzetben egy férfi? Örülni kellene hogy bele sem szólhat a döntésbe és neveljen egy gyereket akit nem várt?
2015. jan. 26. 18:23
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

"Neked még senki nem mondta, hogy a bizalom nem fogamzásgátló?!"

Direkt játszod a hülyét, vagy tényleg rosszak a képességeid?

A bizalom az, hogy ha eldöntöttem valamit a párommal, - hogy közös gyereket nem vállalunk - akkor nem is lesz közös gyerekünk. Nem tudnám egy olyan férfi gyerekét megszülni, akivel ezt előre megbeszéltem.

2015. jan. 26. 23:15
 32/34 anonim ***** válasza:
16%

Terhes? Ja, Saridon mellett.

Egyébként igen, mivel a nő testében fogan meg és fejlődik az embrió, ő dönt, hogy megszüli-e, vagy sem.

Apucinak pedig ez volt élete legdrágább kefélése. De hát az élet nem csak móka és kacagás. Ilyen is van.

2015. jan. 26. 23:15
 33/34 anonim ***** válasza:
88%
Én 27 éves nő vagyok. Ha olyan helyzetbe kerülnék,hogy a párom nem akart gyereket és mégis becsúszik és továbbra sem akarja,én viszont megtartanám akkor nem követelnék semmit a férfitól. Se gyerektartást,se nevet,felelősséget stb. Szépen odébbállnék és nevelgetném egyedül.
2015. jan. 26. 23:44
 34/34 anonim ***** válasza:
13%

Én nő vagyok de egyszerűen nem értem, hogy hogy választhatja ilyenkor a nő az ismeretlen magzatot, ahelyett az ember helyett, akit elvileg a legjobban szeretett a világon? (Most lehet jönni azzal, hogy a férfi nem szereti, mert választásra kényszeríti, de itt most a nő érzelméről van szó).

Ha a hormonok valahogy megbolondítanák az agyamat és meg akarnám tartani, akkor ahogy előttem néhányan írták se a nevét, se a pénzét, se a felelősségét nem kérném, hiszen ő időben közölte az álláspontját és kivette a részét a védekezésből.

2015. jan. 27. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!