A gyerekvállalasba mindkét fel beleegyezese szükséges vagy baki esetén elfogadható ha a nő szava dönt?
"Neked még senki nem mondta, hogy a bizalom nem fogamzásgátló?!"
Direkt játszod a hülyét, vagy tényleg rosszak a képességeid?
A bizalom az, hogy ha eldöntöttem valamit a párommal, - hogy közös gyereket nem vállalunk - akkor nem is lesz közös gyerekünk. Nem tudnám egy olyan férfi gyerekét megszülni, akivel ezt előre megbeszéltem.
Terhes? Ja, Saridon mellett.
Egyébként igen, mivel a nő testében fogan meg és fejlődik az embrió, ő dönt, hogy megszüli-e, vagy sem.
Apucinak pedig ez volt élete legdrágább kefélése. De hát az élet nem csak móka és kacagás. Ilyen is van.
Én nő vagyok de egyszerűen nem értem, hogy hogy választhatja ilyenkor a nő az ismeretlen magzatot, ahelyett az ember helyett, akit elvileg a legjobban szeretett a világon? (Most lehet jönni azzal, hogy a férfi nem szereti, mert választásra kényszeríti, de itt most a nő érzelméről van szó).
Ha a hormonok valahogy megbolondítanák az agyamat és meg akarnám tartani, akkor ahogy előttem néhányan írták se a nevét, se a pénzét, se a felelősségét nem kérném, hiszen ő időben közölte az álláspontját és kivette a részét a védekezésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!