Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tanácsolnátok a feleség...

Ti mit tanácsolnátok a feleségnek?

Figyelt kérdés

Hét éve vannak együtt, tavaly májusban házasodtak.

Mielőtt összeköltöztek, megbeszélték, hogy a nő 30 éves kora előtt mindenképpen szeretne szülni. Most 27éves a feleség, 30 éves a férj.

Közben a nő elveszitette az egyik petefészkét, és nagy esély van rá, hogy a másikat is el fogja.

Eddig a férj részéről ment az időhúzás, hogy majd az esküvő, majd a költözés után... Minden meglett. Kimaradt a nő mensese, erre a pasi bepánikolt, hogy ő még 5-7 évig nem akar gyereket. Nem lett baba, de a feleségben megrendült valami.

Hatalmasat veszekedtek, és végül a feleség tőlem kért tanácsot.

2015. jan. 26. 08:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a férfi SOHA nem akar gyereket.

7 éve vannak együtt és még 5-7 évet várjanak? MIRE????

Még ha semmi baja nem lenne a nőnek, akkor is megérteném, hogy összetört. De így?

Viszont az is igaz, hogy a férfit akarata elenére apává tenni megint rossz döntés, méghozzá elsősorban a születendő gyerek szempontjából.

2015. jan. 26. 12:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Még 5-7 évig húzta volna a felesége idejét? Én is dühös lennék. Az ilyenek érdemelnék meg, hogy a párjuk "véletlenül" teherbe essen.
2015. jan. 26. 12:15
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

Lehet , hogy gáz lesz amit írok, de ez a saját véleményem amit szerintem meg is csinálnék.

Szóval ha ebbe a helyzetbe kerülnék én biztos abbahagynám a fogamzásgátlót( mi úgy védekezünk) akár a férjem tudta nélkül, és bevállalnám a férjem véleménye, tudta nélkül is a gyereket. Lehet, hogy ez egy nagyon aljas viselkedés lenne, de a férj sem volt minta példány ha hitegette a nőt. Szóval bevállalnám a gyereket és lenne ahogy lenne. Vagy örülne később a gyereknek , ha meg otthagyna én feltudnám nevelni egyedül is.

Ha meg tíz év múlva még is gyereket akarna, ne akkor dobjon közel 40 évesen gyerek nélkül.

2015. jan. 26. 13:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt kellene felmérni, hogy ez a bepánikolás mennyire komoly. Sok férfi megijed a gyerektől az első gondolatra, és ez valamilyen szinten normális is. Ha utána megbarátkozik a gondolatával, az más kérdés, mintha komolyan gondolná a kijelentését.

Adnék neki gondolkodási időt ebben a helyzetben, de az elég nyomós ok, hogy a feleség a másik petefészkét is elveszítheti. Amit azonnal megtennék - termékeny petesejtet vetetnék le a még ép petefészekből, a legnagyobb vész esetére (ugye mesterséges megtermékenyítéssel petefészek nélkül is kihordható a gyermek a legrosszabb esetén), majd ha 1-2 hónapon belül nem gondolja meg magát a férj, valószínűleg elválnék.

2015. jan. 26. 17:19
 15/16 anonim ***** válasza:

A párom még nem akart volna gyereket 2-3 évig. Nekem már vagy 1-2 éve simán jöhetne (3 éve vagyunk együtt). Most kiderült, hogy természetes úton nagyon nagyon nehezen tudok teherbe esni, ha sikerül egyáltalán, és jó lenne minél hamarabb egy gyerek, mert később még kevesebb lesz az esély. A párom egyből mondta, hogy oké, akkor uccu neki, mihamarabb baba, próbálkozunk, és néhány hét múlva megyünk mindenféle termékenységi vizsgálatra is. Abszolút mellettem áll és támogat, és akarja, nem én kényszerítettem rá, magától jött az ötlettel.

Ha máshogy tenne, akkor nem lenne igazán a párom.

2015. jan. 26. 21:11
 16/16 anonim ***** válasza:
a nőnek nics még plusz 5-7 éve a pasi majd 40 évesen akar apa lenni... a vallóságban ez nem müködik csak a tv ben
2015. jan. 26. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!