Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hisztek a ma oly...

Mennyire hisztek a ma oly divatos "véletlen" terhességekben?

Figyelt kérdés
Mert én egyáltalán nem! Házasságban és azon kívül sem.

2015. jan. 25. 20:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19%
Hinni a templomban kell. Engem nem érint mások gyermekvállalása, van egy saját életem, boldog családom - így hidegen hagy. :)
2015. jan. 25. 21:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem, hogy ezeknél 90%-ban legalább az egyik fél tudja, hogy elcseszett valamit, csak az jobban hangzik, hogy "védekezés mellett lettem terhes", mint az, hogy "hülye voltam, nem figyeltem".

Mondjuk azt még elhiszem, hogy nagy ritkán előfordul, hogy gyógyszer rendes szedése mellett becsúszik (nagy ritkán, és nem annyiszor, mint itt a gyakorin állítják). De azt pl. én sehogysem vagyok képes bevenni, hogy nem szakadt ki az óvszer, nem csúszott le, és mégis terhes lett a nő. Hogyan, átteleportáltak a spermiumok? Ott tuti az van, hogy van kiszúrta valamelyik, vagy lecsúszott, csak a pasi sumákolt, avagy béna és képtelen észrevenni, hogy nem úgy kéne lennie annak a guminak.

A spirál mondjuk más kérdés, azzal nem nagyon lehet kamuzni, előfordul.

Van egy ismerősöm, nő, kétszer vagy háromszor volt kaparáson úgy, hogy szedett fog.gátlót, tehát ő "gyógyszer mellett lett terhes". Ja, csak azt hagyta ki általában a beszámolókból, hogy mindegyik alkalommal az volt, hogy bepiáltak, eszébe jutott, hogy be kéne venni a gyógyszert, bevette, majd nemsokára kidobta a taccsot - a bogyóval együtt ugye. Ezt ő mondta később, hozzátéve, hogy dehát milyen szarok ezek a bogyók, hogy ilyenkor már nem hatnak. Na szóval így értettem az elején, hogy jobban hangzik, hogy "védekezés mellett lettem terhes", mint bevallani, hogy idióta.

Biztos, hogy van, mikor tényleg nem hat a gyógyszer valamiért, de szerintem töredéke annak, ahányról hallani.

N27

2015. jan. 25. 23:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk alaphelyzet: egy darab tervezett gyerek, nekem vérfürdős szülés. Férjem mondta, hogy az első olyan jól sikerült, hogy ő akár még egyet bevállalna, de mivel jelen volt a szülésnél, teljesen rám bízza, hiszen látta, hogy mit szívtam vele.

Én meg egyet terveztem, a szülést se szívesen ismételném, tehát nálunk én vagyok a "csak terhes ne legyek" állásponton.

Múltkor szennyesben turkálva zsebelgettem a gatyákat, amikor a sajátom zsebében találtam egy fogamzásgátlót. Akkor hasított belém a felismerés, hogy pár nappal korábban kinyomtam a levélből, zsebre tettem és elindultam palackos vízért. Két lépés után elvonták a figyelmemet és teljesen elfelejtettem. Mivel a levélből kiszedtem, úgy maradt meg, hogy bevettem.

Bitang nagy mázlim volt, hogy nem lettem terhes, de ha összejön, akkor az én hülyeségemen múlt volna.

2015. jan. 26. 07:39
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Az ilyenek Saridon mellett esnek teherbe.
2015. jan. 26. 09:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt a gyakorin mindenki (!) véletlenül lesz terhes.

Ja, így könnyebb, mint bevallani, hogy

- picit betette, csak UTÁNA húzott gumit

- nem szedte a gyógyszert, vagy szedte, csak épp NEM MEGFELELŐEN

2015. jan. 26. 14:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Utsó vagyok, véletlen elküldtem...

- pharmatexszel védekeztek

- menzesz alatt szexeltek, és akkor úgysem lehet terhes (hát, de)

- kiszakadt > okés, ez az egyetlen, ami tényleg "véletlen", de ahhoz meg vagy rém szr minőségű, vagy nagyon régi, elnyűtt gumi kell

2015. jan. 26. 14:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, mélyen egyetértek, annyival egészíteném ki, hogy azt, hogy kiszakadt a gumi, szex után azonnal észre lehet venni, ha veszi a fáradságot az ember, és ellenőrzi. Márpedig, ha nem akar gyereket, ellenőrizze, és akkor még ott az esemény utáni tabletta. Oké, nem éppen a legjobb megoldás, de ha már megtörtént a baleset, jobb, mint az abortusz, vagy a nem kívánt baba. Velem is előfordult ilyen, 18 voltam, a barátom megnézte a végén a gumit, mint mindig (igen, még tizenévesen is volt ennyi eszünk), láttuk, hogy gebasz van, másnap első dolgom volt íratni 72 órás bogyót, és nem lett az egészből semmi para. Na, ezért nem értem én, hogy lehet valaki gumi mellett terhes.

12-es voltam.

2015. jan. 26. 17:19
 18/18 viktorvarga ***** válasza:
0%
úgy lessz valaki véletlen terhes hogy eltrevezi hogy szülni fog
2015. jan. 27. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!