Hogyan titkoljam el az új telefonomat? Nem akarom, hogy össze-vissza nyomkodják majd.
Kicsit ciki a kérdés, de számomra fontos!
Szóval kedden megyek venni egy Huawei P7 tipusú telefont ami havi 10000 forintomba fog kerülni. Anyósoméknál lakunk és vannak gyerekek is és nem szeretném, ha bárki elkunyerálná a telefonom. De, ha nem adom oda akkor meg csak a sértődés lesz. Hogyan oldjam meg?
"Egyszet adtam oda a mostani telefonomat a párom unokahúgának és plusz 5000 forintos számlát csinált."
Amit aztán benyújtanék a párom unokahúgának és probléma letudva.
Majd hallgathatom, hogy irígy vagyok akkor egyem meg stb.
Szerintem annyit megérdemlek ha már dolgozo, hogy legyen egy ilyen telefonom.
"Esze ágában sem volt kifizetni mondván ő nem telefonált senkinek."
Számla kikér, asztalra letesz. Ne legyél már gyerek!
Amúgy meg nem adnám oda, és kész. Senkinek semmi köze a telefonodhoz.
Jelkódot tegyél rá és akkor nem tudnak belenézni sem.
Megmondod, hogy majd én megmutatom nektek és annyi,de nem adod más kezébe,mert drága és törékeny. Állj a sarkadra.
akkor annak a gyereknek a szüleinek kellett volna szólni. megtérítették volna az összeget.
ha a párom kishúga vagy bárki összetörné/tönkrettenné a telefonom, akkor is a szülőkkel kifizettetném.
de alapból nem adnám oda.
kiverik a hisztit? és ?
1-2 elutasítás után úgyis feladnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!