Milyen kifogással ne adjam oda a telefonomat?
Előfizetéses telefonom van,és a családban mindenki azt hiszi h azért van hogy ők ide-oda tudjanak telefonálni. Tesóm mindig mondja h jaj csak ezt a melóhelyet hadd hivjam fel,ha nem adom akkor jön a szemrehányás hogy most miattam nem lesz neki munkája mert nem tudta felhivni.
Anyám is ide-oda telefonálgat bankba meg stb... ahol tök sokéig váratják ketyeg a perc. ha nem adom oda akkor jön az h akkor viszik a házat mert nem tudott semmit beszélni a bankkal,vagy a vágrehajtóval stb...
Most én is munkanélküli vagyok,próbálok a havidíjon belül maradni h ne legyen sok a számlám,de ők mindig csak kéregetik. ha nem adom oda akkor meg bun paraszt vagyok,aki azt akarja h árverezzék a házat,meg ne legyen munkája a tesómnak.
nem hiszem el h nincs havi 1500Ft-juk h postán feltöltsék a telefonjukat ha kell vhova telefonálni tudjanak. tesom minden hónapban a családi pótlékból-van egy gyereke- feltölti a telefonját,és levonatja a t percet. De hát a munkahely hivással nem lehet várni péntekig amig ingyen van,meg a bankkal sem lehet szórakozni h majd csak akkor hivom ha ingyen lesz.
Most sem adtam oda a telefont mert már bőven túl léptem a havidíjamat és úgy néznek rám mint egy véres rongyra.
már mondtad nekik,hogy vehetnének egy telót közösen? már 1-2 ezerért is lehet kapni.
Magyarázd el nekik,hogy:neked nagyon sokban van az hogy ők is használják. vagy: szálljanak be ők is a te számládba.
Nekik is van telefonjuk,de anyám pl évente csak egyszer tölti,tesóm meg feltölti hogy a t-perceket hétvégente ledumálja. de hétvégén nem igen van munka adó akit lehet hivni,sztem.
mult hónapban is feladtam a telszámlám,és nem tudtam annyi pénzt adni anyámnak a munkanélküliből. Erre pofákat vágott és kérdezte h csak ennyi? Meg h ÉN minek telefonálok annyit.
Legyél feltöltős akkor :D én is volt h előfizus voltam, de nagyon megbántam, egy brtnőm is előfizes volt, de ő meg hatalmas számlát csinált mikor megszületett a babája, és a T-mobile végrehajtást rakott rá a telókártyájára....
vagy mondjad nekik h kikapcsoltattad az előfizetést
Jelentsd ki, hogy lemondtad, mert nem tudod fizetni.
Utána: oh bocs, az enyémen most nincs pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!