Mi a véleményetek arról, hogy nem engedi anyukám, hogy átadjam a Samsung szervizfutárnak a telefonomat egyedül úgy, hogy házhoz jön a futár?
Természetes, hogy egy anya félti a lányát, de sajnos eközben sokan elveszítik a realitásérzéküket.
Esetleg megpróbálhatod megbeszélni anyukáddal, hogy túlzás amit csinál, sőt a legjobb lenne, ha felkeresne egy pszichológust, de ő ezt magától aligha fogja belátni. Esetleg próbálj párfogókat találni családon belül az ügyedhez, mert a te szavad nem fog neki érni semmit.
Amit ezen kívül tehetsz az az, hogy mielőbb megpróbálsz a saját lábadra állni és elköltözni otthonról. Persze ez sem fog menni ordítozás nélkül.
Jézusom.. Ez beteges :(
És mi lesz ha lesz fiúd, ott fog gubbasztani az ágy mellett és ha 3g/négyzetméternél nagyobb nyomást gyakorol rád a fiú simogatás közben, akkor rá szól??
Szerintem is valahogy próbáld rávezetni, hogy ez a fajta féltés gyakorlatilag beteges.
A normális szülő szerintem egy bizonyos kor után bízik a gyerekben, és a gyerek magához való eszében. És ha nem kerülsz ilyen helyzetbe, hogy magad intézd, oldd meg a dolgaid, gondjaid, később hogy fogsz boldogulni az életben??
Ezért nem is volt még fiúm! Először 14 éves koromban találkoztam egy fiúval,és este 6-ra értem haza.(Szóltam aznap reggel,hogy később jövök.)Erre mire hazaérek mint egy sértődött kislány úgy néz rám a szobájából,és nem szól hozzám.Apukám szerencsére megértőbb volt,vele tudtam csak kommunikálni,anyukám csak rázogatta a vállát,amikor beszélni akartam vele.Azt hittem ennyi,másnapra jobb lesz..Á nem, 2 hétig nem szólt hozzám,amikor enni akartam azt mondta h mit képzelek h abból akarok enni amit ő főzött..Aztán vhogy elfelejtette..Azóta 2 fiúval is találkoztam,de hazudnom kellett mindig,hiszen nem engedett volna el,mindig azt mondtam h a legjobb barátnőmmel találkozok. Ebből következik h még nem volt fiúm sem. De tudom nem is engedné meg,mert most nekem a tanulásra kell koncentrálnom.Ez rendben is van, csak azért a barátaimmal találkozhatnék hétvégente.De ő erre is csak azt mondja h miért nem tanulsz, mindent tudsz? Most nyáron is így van,mivel majd érettségizni szeretnék angolból ősszel,és azzal nyaggat hogy tanuljak.(Egyébként én tanulok,sőt,már júniusban elkezdtem..)
Jól gondoltam én h ez már beteges,csak nehéz volt beismerni h vmi tényleg nem oké.Lehet az is közrejátszik h orvos,és azt akarja h én is annyit tanuljak,mint ő.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!