Nem tudok beletorodni hogy gyereke van szakitsak?
Figyelt kérdés
A parommal lassan egy éve együtt vagyunk. Mikor megismertem nem tudtam hogy gyereke. Később kiderült hogy született egy gyereke fiatalon egy olyan notol akit alig ismert. Igazából bárhogy is akarom nem tudom megszokni azt hogy mindig ott van a gyerek hiába próbálom. A paromat szeretem ő lenne számomra az igazi ha nem lenne apa. Ezek az érzések az elejétől megvannak és egyre rosszabb ezért a kapcsolat. Mit csinaljak szakitsak?2015. jan. 24. 16:06
11/12 anonim válasza:
Szerinted ha neked is lenne már egy gyereked mástól, akkor is zavarna a dolog? Valószínűleg nem, mert tudnád hogy egy gyerekes anya nem igazán kell csak olyannak akinek szintén van gyereke.Így örülnél hogy megtaláltad életed párját.
Ehelyett most azon agyalsz hogy neki van gyereke és nem tudod elfogadni. Vannak dolgok amiket fiatalon teszünk, később megbánjuk. Az élet megy tovább...gondolom ő sem büszke rá hogy ez így sikerült. De tovább megyek, ha nektek kettőtöknek már lenne közös gyerek akkor is így gondolkodnál? Elhagynád?
12/12 anonim válasza:
Nem mindenki bírja elfogadni más gyerekét. Ezt el kell fogadni. Neked is kérdező, ne agyalj tovább, szakíts. Egyébként ez nem csak abból, áll, hogy jó, elfogadjuk hogy gyereke van. Ezzel együtt azt is el kell fogadni, hogy bizony ha a gyerek beteg/fellépése van/szülői/fogadó óra/születésnapja akkor rohan hozzá. Karácsonykor itt is, ott is van. Vagy ha a gyerek van ott, akkor el kell fogadni egy idegen gyerek jelenlétét, ha beteg vagy valamit akar akkor gondoskodni kell egy idegen gyerekről. Ezt nem mindenki tudja és nem is kell elfogadni. Akinek megy annak megy, akinek nem, hát nem. Tovább kell lépni, nem ő az igazi ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!