Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Orvosolható ez az állapot?

Orvosolható ez az állapot?

Figyelt kérdés

Van egy keresztanyám, aki mindig hazudik.50 éves elmúlt.Egész életében csak hazudott mindig mindenről és sajnos ezt saját maga is elhiszi, amit mond.Mindenki tudja róla a faluban, hogy sosem mond igazat.Ez valami betegség lehet??

A nagyobbik baj az, hogy van egy 10 éves lánya aki szintén ugyan ezt csinálja, mert ugye ezt látja.Szerintetek mit udok én csinálni, mert egyszerüen még beszélni sem lehet vele erről, mert mindig ordibál.

Sajnálom szegény gyereket!

28/N

2010. febr. 8. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:

ha önmaga nem akar megváltozni, akkor nincs remény, ennyi idős korban.

talán csak akkor térne jobb belátásra, ha senki szóba sem állna vele, ha kiközösítenék, de ez nem hiszem, hogy megtörténik. a nála butábbak ezután is szóba fognak állni vele. vagy pl. a boltos sem teheti meg, hogy ne legyen kedves a vásárlóval.

szóval nincs remény. :(

ha nagyon zavaró, gondolom hogy az, akkor az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy minél kevesebbszer látogatod.

vagy egyenesen megmondod neki, hogy egy szavát sem hiszed, bár ettől csak megutálna.

2010. febr. 8. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:

vagy szembesítsd vele, hogy az egész falu rajta röhög, mert mindenki azt hiszi, hogy félnótás.

nem baj, ha nem igaz a sztori, sőt, ha a saját fegyverét fordítod ellene, vagyis a hazugságot, lehet, hogy hatásos lesz.

mondd azt, hogy a faluban már többen azt beszélik, hogy ki kéne hozzá hívni az elmeorvost, meg hogy gondnokság alá helyeztetni, mert nem beszámítható. :D hátha ettől megrémül, és kevesebbet fog hazudozni.

2010. febr. 8. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
azt is mondhatod neki, hogy a falubeliek szerint a gyereket is el kéne venni tőle. :D
2010. febr. 8. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:

törődj bele. Minden szülőnek joga van tönkre tenni a gyerekét, amin csak a gyámügy változtathat, de nem biztos, h. jól végződik a dolog. Ha ellátja, jár iskolába, gondoskodik róla, még szeretik is egymást a maguk módján, akkor ez van. Az hogy erkölcsileg, és világnézetileg milyen nevelést kap, az már a család dolga, ha nem veszélyes a társadalomra nézve...

Te azon legyél, hogy ha majd lesz családod próbálj egy testileg szellemileg egészséges embert nevelni.

2010. febr. 8. 15:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem járok hozzá, csak köszönő viszonyban vagyunk, mert a szememben nagyon kedves a hátam mögött pedig mindennek elmond.Van egy lánya aki ugyan olyan véleményen van , mint én 35 éves, de ő sem tud semmit kezdeni, próbált már vele nem szóba állni, meg ilyenek, de ő is mindig a gyereket nézi, mert nagyon szereti, pedig csak féltestvérek és nem akar vele balhézni, mert felesleges azt mondja csak saját magát idegeli ezzel, az anyja úgysem látja be.

Ellátja a gyereket rendesen, sajnos nagyon is, ha ránézek a 4. osztályos lányra, akkor látok egy 8. osztályos gyereket, akkora.Azt sem hiszi el, hpogy a túlzott etetéssel tönkre teszi szegény kislányt.Ő ragaszkodna hozzám, de nem engedi aaz anyja.Bolond, én mondom nektek, papírt nem láttam, rákérdezni nem kérdeztem, mert nem akarok beleavatkozni, de úgy halottam skizofréniája van.

2010. febr. 8. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!